Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2007, 04:47   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Diatta Ankara'da Sahne Alıyor

Diatta Ankara’da sahne alıyor
Click the image to open in full size.
Kayseri beraberliği sonrası revizyona gidecek olan Ertuğrul Sağlam, Marsilya karşılaşmasını da düşünerek, Ankaraspor önünde yeni transferlerden Lamine Diatta ile Higuain’i sahaya sürecek.

BEŞİKTAŞ'ta gözler Ankaraspor ile oynanacak maça çevrildi. Lige milli maçlardan dolayı verilen arayı en iyi değerlendiren takımlardan biri olan siyah beyazlılarda teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Kayserispor beraberliğinden sonra takım içinde revizyona gidecek. Genç çalıştırıcı Ankara ve Marsilya maçlarını düşünerek kadroyu zorlu lig maçlarına göre hazırlıyor. Sağlam, özellikle Başkent temsilcisi karşısında yeni transferler Lamine Diatta ve Higuain'a şans verecek.

Ankara deplasmanına tam kadro gitmenin avantajını kullanacaklarını belirten Ertuğrul Sağlam, dün başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geldi.

Nobre kadroya girecek

Teknik patron, G.Saray'ın başına gelen sakatlık sorunun kendilerinin başına gelmemesini temenni ederken, "Yeni transferlerimiz Diatta, Higuain bu karşılaşmada yerlerini alacaklar. Nobre'yi de kadroya almayı düşünüyorum" dedi.

Ertuğrul Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: "Kayseri maçı hariç diğer maçlarda başarılı bir performans sergiledik. çalışmalarda da oyuncularımız iyi durumda. Bobo eski gücüne tekrar kavuştu. Ankaraspor önünde ondan çok şeyler bekliyorum." Başkan ise, "Yönetim olarak teknik heyet ve futbolcuların arkasındayız. Sizlere inancımız ve güvencemiz tam. Ankaraspor deplasmanında galibiyet bekliyoruz" diye konuştu.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla