Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2007, 16:20   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tello: Sert şutlarımla çok gol atacağım

Tello: Sert şutlarımla çok gol atacağım

A.A.

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Rodrigo Alvaro Tello, Şampiyonlar Ligi'nde, sahalarında yapacakları maçların çok önemli olduğunu, bu karşılaşmaları kazanmaları halinde gruptan çıkabileceklerini söyledi.

Tello, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, kendileri için deplasmanda değil, sahalarında alacakları sonuçların önemli olduğunu vurgulayarak, “Bizim için, Şampiyonlar Ligi'nde sahamızda oynayacağımız maçlar önemli. Evimizdeki tüm maçları kazanmalıyız. Bunu başardığımız takdirde gruptan çıkarız. Ayrıca, Beşiktaş'ın grupta yenemeyeceği bir takım yok” dedi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Portekiz'in Porto takımının, UEFA Kupası'nı kazanmış, çok güçlü bir ekip olduğunu anlatan Tello, “Kolay bir lokma olmadıkları ortada. Ligdeki performansları da çok iyi. Porto'yu evinde yenmek çok zor, ama oyun disiplininden de kopamazsınız. 90 dakika taktiklere uyup disipline uyarsanız, yenemeyeceğiniz takım yok. Biz burada Porto'yu yenebiliriz. Yeneceğimize de inanıyorum” diye konuştu.

Şilili futbolcu, sert şut atmasının, futbol karakterinin bir özelliği olduğunu, ancak bunun da bir işe yaraması gerektiğini söylerken, "Sert şutlarımla çok gol atacağım, taraftarlar hazır olsun" şeklinde iddialı konuştu.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla