Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2007, 21:29   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rooney dönüyor!

Rooney dönüyor!

Manchester United'ın genç golcüsü Wayne Rooney, sahalara geri dönmeye hazırlanıyor! Premier Lig'in açılış maçında sakatlanan yıldız futbolcu son olarak İngiltere Milli Takımı'na da dahil edilmemişti. Uzmanlar, başarılı futbolcunun en az 1 ay daha sahalardan uzak kalacağını söylüyordu.
Ancak bu haftasonu yaşanan gelişmeler, Manchester takımında yüzleri güldürdü. Kontroller sonucunda, Rooney'in en iyi ihtimalle Pazar günü oynanacak olan Everton maçında yedek kulübesinde oturabileceği açıklandı. Milli futbolcu eğer o maç riske edilmek istenmezse, önümüzdeki Çarşamba günü Sporting Lizbon karşısında hazır bulunabilecek.
Tüm bu gelişmelere rağmen teknik direktör Sir Alex Ferguson'un önemli oyuncusunu bu iki maçta riske etmek istemediği biliniyor. Ferguson'un asıl hedefinin, Rooney'i 23 Eylül'de oynanacak olan Chelsea maçında tam verimle oynatabilmek olduğu öğrenildi.
Rooney'in sakatlığından beri Manchester United gol bulma konusunda ciddi sıkıntılar yaşamış, üstüne bir de C.Ronaldo'nun cezası ve Tevez'in formsuzluğu eklenince takımın hücum gücü neredeyse bitmişti.

11.09.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla