Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2007, 22:28   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tanjeviç: ''Takımın ruhsal analizini yapacağım''

Tanjeviç: ''Takımın ruhsal analizini yapacağım''

Şenhan Bolelli Bildiriyor - 35. Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası finallerine 2. turda elenerek veda eden A Milli Basketbol Takımı'nda, başantrenör Bogdan Tanjeviç, ''Teknik analizden daha çok takımın ruhsal analizini yapacağım'' dedi.


Fransa ile yapılan son maçın ardından basına açıklama yapan Bogdan Tanjeviç, ''Neden şampiyonayı bu biçimde tamamladık, gerçekten bunun analizini yapmak çok zor. Teknik analiz yapmak kolay ama ben asıl olarak takımın ruhsal analizini yapacağım'' diye konuştu.

Alınan başarısızlıkta sorumlunun kendisi olduğunu ifade eden Tanjeviç, ''Ama neden başarısız olduk diye sorarsanız bunu ben de bilmiyorum'' dedi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirilmesine ve herkesin birlik içinde olmasına karşın, ''Oyuncular enerjilerini neden sahaya yansıtamadılar anlayamıyorum'' diyen Sırp antrenör, takımın şampiyona boyunca yalnızca Çek Cumhuriyeti ve İtalya maçında hırsıyla oynadığını ve bunun da şampiyonada başarı elde etmek için yeterli olmayacak bir ölçüt olduğunu söyledi.

Öte yandan maç sonrası konuşan milli takım kaptanı İbrahim Kutluay, ''Beklemediğimiz bir şekilde veda ediyoruz. Ben, halen iyi bir takım olduğumuza inanıyorum. Bu sonuçları haketmedik. Ama diğer yandan da gerçek var ki turnuvada kötü oynadık'' değerlendirmesinde bulundu. Kutluay, geçen Avrupa Şampiyonası sonrasında milli takım içinde yaşanan polemiklerin bir daha yinelenmesi olasılığı olmadığını da vurgulayarak, ''Oyuncular olarak saha içinde ve dışında aramızda hiçbir sorun yok.

''Eleştirilere açığız ve iyi, yapıcı olan eleştirileri kabul edeceğiz'' diye konuştu. Ermal Kurtoğlu da ''Bu şampiyonadan hakettiğimiz gibi çıkamadık. Söyleyecek fazla da birşey yok. Çok üzgünüz'' dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline