Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-09-2007, 13:59   #1
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Orucu ilk günden bozdu

Cumhurbaşkanı Gül, Siirt Valiliği'nde sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Kısa süre görüntü alınmasına izin verilen görüşme sırasında Gül, oruçlu olduğunu unuttu ve...


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Siirt Valiliği'nde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi. Kısa süre görüntü alınmasına izin verilen görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Basının görüntü aldığı sırada Gül, oruçlu olduğunu unuttu ve önünde duran bardaktaki suyu içti. Oruçlu olduğunu hatırlayan Gül, "Neden hatırlatmadınız. Niyetliydim" dedi. Gül görevlilere "bu bardağı buraya niye koydunuz" diyerek tepki gösterdi.

Görüşmeye, Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Belediye Başkanı Mervan Gül, AK Parti Siirt milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Siirt, Baykan, Kurtalan ve Pervari Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Ziraat Odası, Eczacılar Odası, Mühendis ve Mimarlar Derneği, Ziraat Mühendisleri Odası, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Eğitim Kültür Bilim Dayanışma Derneği, Sanayici ve İş Adamları Derneği, Genç İş Adamları Derneği, TEMA Vakfı, Baro, Atatürkçü Düşünce Derneği ile Şehit Dul ve Yetimlere Yardım Derneği temsilcileri katıldı.

Basın mensuplarının görüntü aldığı sırada Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, Cumhurbaşkanı Gül'e Türk Bayrağı şeklinde dokunmuş bir kilim ve battaniye, ay yıldızlı kırmızı-beyaz bir kravat ve nazar boncuğunun üzerinde yer aldığı bir plaket sundu.
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline   Alıntı ile Cevapla