Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2007, 03:20   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Trabzon-Sivas kararı haftaya kaldı!..

Demirlek gelmedi, Trabzon-Sivas kararı haftaya kaldı!..

Eylül 13,2007



Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Sivasspor takımları arasında 12 Ağustos'ta yapılan ve çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamayan, bu arada Trabzonspor'un 5 maç seyircisiz oynama cezası almasına neden olan karşılaşmanın tekrarlanması kararına yapılan itirazlarla ilgili, Tahkim Kurulu'nun kararı gelecek haftaya kaldı...

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, federasyonun Levent'teki binasında bu konuyu görüşürken, karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek'in mazereti nedeniyle gelememesi üzerine karar vermedi.

Yaklaşık 5.5 saat süren toplantıda, Tahkim Kurulu üyeleri, karşılaşmanın 4. hakemi Koray Gencerler, gözlemci İbrahim Aksoy, temsilciler Metin Demir ve Tufan Öktüren'i dinledi.

Toplantı sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, toplantıda maçın 4. hakemi, gözlemci ve temsilcilerini dinlediklerini belirterek, “Maçın hakemi Bülent Demirlek ise UEFA'daki programı nedeniyle gelemedi. Kendisi mazeret dilekçesi verdi. Demirlek'i gelecek hafta dinleyeceğiz” dedi.

İlgilileri dinlemelerinin ardından bazı tespitler yaptıklarını kaydeden Arslan, “Arkadaşlara sorularımızı sorduk. Aramızda bazı konuları tartıştık. Bu konuyu Bülent Demirlek'i dinledikten sonra netleştireceğiz. Asıl tartışmamızı gelecek hafta yapacağız” diye konuştu.

Türker Arslan, “Ek raporla ilgili konu gündeme geldi mi?” sorusunu ise “Ek raporla ilgili sorular da sorduk. Temsilcilere, neden 15 gün sonra böyle bir rapor verdiklerini sorduk. Her türlü soruyu kendilerine yönelttik” diye yanıtladı.

Arslan, “Bu konudaki karar fazla uzamadı mı?” sorusunu ise şöyle yanıtladı: “Uzamadı. Hukuki prosedür içinde götürüyoruz. Hatta biz çabuklaştırmaya çalışıyoruz, ancak hakem gelemediği için konu 1 hafta sarktı. Aynı zamanda, geçtiğimiz günlerde toplantı yaptık ve Trabzonspor'un başvurusunu da tebligat çıkararak bugüne yetiştirmeye çalıştık. Gelecek hafta Bülent Demirlek'i dinleyeceğiz. Bugün dinlediğimiz arkadaşların ifadelerini değerlendireceğiz.”

Türker Arslan, bir basın mensubunun, Bülent Demirlek'in Türkiye'ye dönüş programında değişiklik olması konusundaki sorusuna da “Demirlek, UEFA'nın yaptığı program nedeniyle, 'Şu saatte geliyorum ve toplantıya katılamıyorum' bilgisini bize iletti. Mazeret beyanı var. Bunu makul karşıladık. Kendisini önümüzdeki hafta dinleyeceğiz” karşılığını verdi.

Bu arada, Tahkim Kurulu, 20 Eylül Perşembe günü saat 15.00'te toplanarak konuyu yeniden ele alacak.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla