Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2007, 09:22   #1
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benim için oynayın

Click the image to open in full size.
“Transferiniz için çok uğraştım. Size Ankara ve Marsilya maçlarında görev vermeyi düşünüyorum. Yüzümü kara çıkarmayın.”

Beşiktaş’ın hocası Sağlam, Diatta ve Higuain’i uyardı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Marsilya maçını da düşünerek, yarınki Ankaraspor sınavında farklı bir 11’le takımını sahaya çıkarmayı düşünüyor. Milli maç nedeniyle lige verilen aradan sonra ilk sınavını deplasmanda Necati Ateş, Emre Aşık ve Orhan Ak’ın transferleri sonrası güçlenen Ankaraspor ile oynayacak siyah-beyazlılarda Sağlam, zorlu mücadeleye sakat Gökhan Zan’ın yerinde yeni transfer Diatta’yı görevlendirecek

SERDAR’DAN KÖTÜ HABER

GENÇ hoca, sakatlığı yeni geçen ancak takımdan kısa süre ayrı kalan Ricardinho’yu da salı günkü Marsilya mücadelesini düşünerek yedek soyundurup, yerine Higuain’i sahaya sürmeyi planlıyor. Sağlam ayrıca Milli Takım’dan sakat dönen Serdar Özkan’ın maça yetişememesi durumunda zorunlu bir değişiklik yaparak Mehmet Yozgatlı’yı oynatacak. Macaristan milli maçında bileğine darbe alan ve ayağına ödem oluşan Serdar Özkan’ın oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağı belirtildi.

İKİLİYLE TOPLANTI YAPTI

BU arada Ertuğrul Sağlam, alınmasını çok istediği Diatta ve Higuain ile bir görüşme gerçekleştirerek, zorlu maratona hazır olmalarını istedi. Sağlam, iki futbolcuyla yaptığı toplantıda “Camia bizden bu yıl çok şey bekliyor. Ben sizin transfer edilmeniz için çok çalıştım. Siz de benim bu emeğimin karşılığını verin. Herkesten çok daha fazla çalışmanız gerek. Beni mahcup etmeyin. Hafta sonundaki Ankara maçı ve Marsilya sınavında sizi oynatabilirim” şeklinde konuştuğu öğrenildi.
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline   Alıntı ile Cevapla