Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-09-2007, 14:49   #1
Schwarzer Adler
 
Schwarzer Adler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre kadroda

Zürih ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçından sonra kadro dışı bırakılan fakat daha sonra affedilen Nobre, Beşiktaş'ın Ankaraspor ile oynayacağı lig karşılaşmasının kadrosuna dahil edildi.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Anadolu AjansıGüncelleme: 13:58 TSİ 14 Eylül 2007 Cuma
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de cumartesi günü deplasmanda Ankaraspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

29 Ağustos'ta FC Zürih ile yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının son anlarında oyuna girmek istemeyen ve bu nedenle kadro dışı kalan, ancak daha sonra affedilen Mert Nobre teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından Ankaraspor maçı kafilesine alındı.

Milli takımda sakatlanan Gökhan Zan'ın Ankara'ya götürülmeyeceği açıklandı. Kulüp doktoru Ayhan Optur, hafif sakatlığı bulunan Koray'ın herhangi bir sorunu olmadığını, milli takım dönüşünden itibaren tedavi gören Serdar Özkan'ın ise kadroda yer alacağını ve genç oyuncunun Ankaraspor maçında oynama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın Ankara kadrosunda yedek kaleciler Murat ve Atilla'nın yanı sıra Mehmet Sedef, Aydın ve Batuhan yer almadı.

Öte yandan Ertuğrul Sağlam'ın, Gökhan Zan'ın sakatlığında savunmada yeni transfer Diatta'ya ilk kez görev vereceği belirtilirken Arjantinli Higuain'in de forma giyme olasılığının yüksek olduğu belirtildi.

Beşiktaş kafilesi saat 17.00'de uçakla Ankara'ya gidecek. Yenikent ASAŞ Stadı'nda saat 18.00'de başlayacak maçı hakem Vedat Yüksel yönetecek.
__________________
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar..
Schwarzer Adler Ofline   Alıntı ile Cevapla