Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2007, 01:30   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
En İyisi Lucescu

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.En iyisi Lucescu
"Fatih Terim de iyidir ama şu ana kadar tanıdığım en iyi hoca Lucescu'ydu. Kompleks sahibi değildi".


Türk futbolunun yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olan Sergen Yalçın, bir zamanlar çalıştığı Mircea Lucescu'yu unutamadığını söyledi. Lig TV'de yayınlanan '2'ye 1' programına konuk olan deneyimli oyuncu eski hocasıyla ilgili "O, çok enteresan bir adamdı. Sıfır kompleksti. Haftada 3 maç oynamak kolay değil. Oyuncuyu dinlendirmek lazım. Lucescu, Click the image to open in full size.bunu çok iyi yapardı. Fatih Terim de iyi hocadır ama Lucescu en iyisidir. Hiç kin tutmazdı" açıklamasını yaptı.

YÜZDE 40 BEŞİKTAŞ
Şampiyonluk yarışının G.Saray ile Beşiktaş arasında geçeceğini ifade eden Sergen "Yüzde 40 Beşiktaş, yüzde 40 G.Saray ve yüzde 20 F.Bahçe şampiyon olur" şeklinde konuştu. Türk takımlarının Avrupa'da şampiyon olamayacağını da dile getiren başarılı futbolcu "Şampiyonlar Ligi'nde F.Bahçe'nin grubu Beşiktaş'a göre biraz daha kolay ama Roberto Carlos ve Kezman dışında iş yapacak isimleri yok" dedi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla