Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2007, 01:50   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Türkiye'de Üstüme Yok!

Türkiye'de üstüme yok
Click the image to open in full size.İbrahim Üzülmez, siyah beyazlı kulübün asbaşkanı Celal Kolot ile yaptığı sohbette, "Türkiye’de kolay kolay sol kanat oyuncusu yetişmiyor. Bu nedenle rakipsizim" dedi.

O, Türk futbolunun en istikrarlı oyuncularından biri. Gerek yaşam tarzı, gerekse çalışkanlığı ile tam bir profesyonel. Belki de gösterişsiz bir futbolu olduğu için kendisine benzer diğer oyuncular gibi bitmek tükenmek bilmeyen eleştirilerden bir türlü yakasını kurtaramıyor. Son olarak ay yıldızlı forma ile hem Malta hem de Macaristan maçlarında 90 dakika forma giyen tecrübeli futbolcu, Milli Takım dönüşü ses getirecek açıklamalar yaptı.

Performansıyla Milli Takım’da Fatih Terim’in, Beşiktaş’ta da Ertuğrul Sağlam’ın değişmez oyuncusu olan İbrahim, siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Celal Kolot ile yaptığı sohbette, adeta kendi değerini bir kez daha vurguladı. Beşiktaş kaptanı, "Türkiye’de kolay kolay sol kanat oyuncusu yetişmiyor. Bu nedenle özellikle Türkiye’de rakipsizim. Kendime çok iyi bakıyorum ve dünyada da iyi sol kanat oyuncuları arasındayım" dedi.

Kimseden korkmam

Milli Takım’da üst düzey bir oyun sergilediğine dikkat çeken futbolcu, ay yıldızlı ekibin savunmasında da Beşiktaş’ta beraber görev yapmaya alıştığı Toraman ve Gökhan Zan gibi isimlerle oynamanın avantaj olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Milli Takım’da ve Beşiktaş’ta beraber oynadığım arkadaşlarım ile çok iyi anlaşıyoruz. Ayrıca Beşiktaş olarak ay yıldızlı ekibin defansını korumanın da gururunu yaşıyoruz."

Türk Milli Takımı’nın sol kanatta uzun yıllar sorun yaşamayacağını da belirten İbrahim Üzülmez: "Sahaya çıktığımda rakip kim olursa olsun korkmam. Beşiktaş formasını en az 3 yıl daha giymek istiyorum" dedi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla