Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2007, 06:20   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Söz Mehmet Demirkol da

Söz Mehmet Demirkol´da...

Emre Belözoğlu´nun Macaristan maçında yaptığı kol hareketi gündeme bomba gibi düştü. Hürriyet Gazetesi yazarlarından Cengiz Semercioğlu´nun bugün köşesinde "Emre o hareketi Mehmet Demirkol´a yaptı" başlıklı yazısı ise tartışmayı bambaşka bir boyuta götürdü. Bu gelişmelerin üzerine editörümüz Hilmi Sever, Milliyet Gazetesi yazarı Mehmet Demirkol´a bu konu hakkındaki görüşlerini sordu.
"EVET MAALESEF O YAZIYI OKUDUM"

Cengiz Semercioğlu´nun bugün Hürriyet Gazetesi´nde yer alan köşesinde, "Emre Belözoğlu, kol hareketini Mehmet Demirkol´a yaptı" başlıklı bir yazı vardı. Gerçekten Emre´nin yaptığı hareketin muhattabı siz miydiniz?

Evet maalesef o yazıyı okudum. Emre´yi yalnızca eleştirdim, hakaret yoktu. Şimdi ben Emre´yi, Cengiz´in yazdıklarından dolayı mahkemeye versem, Cengiz gelip şahitlik yapsa kabul eder mi hakim! Nerden biliyormuş Cengiz, Emre´nin o hareketi bana yaptığını. Böyle habercilik olur mu! Hürriyet Gazetesi gibi bir gazetenin birinci sayfasında çıkacaksın. Böyle bir saçmalık nasıl oluyor şaşkınım...
Emre 100 metre uzaktan bir hareket yapıyor ve Cengiz bu hareketin bana yapıldığını anlıyor. Cengiz´in bu yazısıyla gazetecilik bilmediği gibi fizik de bilmediği ortaya çıktı.
Bu arada Emre, bu hareketi bana yaptıysa, benim sandığımdan da feci bir adam demektir. Çünkü benim hiçbir hakaretim yok, yalnızca eleştirim var. Emre´nin bu hareketi bana yaptığını düşünmüyorum. Emre, bütün basın tribününe yaptı o hareketi, sonra baktı iş sarpa saracak yan çizdi. Madem bir kişiye yaptı bu hareketi, çıksın söylesin kim olduğunu.
Aslında Emre´nin ne yaptığının da çok önemi yok, çünkü O´nu biz tanıyoruz. Ama Türkiye´nin en büyük gazetesinin, amiral gemisinin birinci sayfasında düpe düz yalan bir haber yapıyor. Yazısı ile gazetecilği ne kadar bilmediğini açıklıyor, Emre bana bunu söyledi de demiyor, nerden biliyor beni işaret ettiğini? Herkes Emre´yi eleştirdi, Cengiz heralde sadece benim köşemi okuyor.

"BU HABER CENGİZ´E HAYIRLI OLSUN"
Emre ile aranızda daha önce hiç sorun oldu mu? Karşı karşıya geldiğiniz bir durum...
Asla bu tarz birşey olmadı. Hayatımda hiçbir futbolcuyla ne bu tarz birşey ne de gereksiz bir yakınlık içinde oldum. Futbol dünyasında kimseyle bir yakınlığım yok benim, gazeteciler dışında. Bu nedenle aramızda özel bir sorun olamaz. Bu camiada üç aşağı beş yukarı tanır herkes beni, hiç kimseyle gereğinden fazla bir yakınlığım yoktur.
Bu haber Cengiz´e hayırlı uğurlu olsun. Bu kadar gazetecilik biliyorlar, nerde bu haberin 5 N 1 K´sı! Bir de köşesinde olayı açıklıyor, fikir yürütme falan da değil. Yarın birisini bana saldırırsa, 6 aylık çocuğuma Cengiz mi bakacak?
Bu konu hakkında bir girişiminiz olacak mı?
Emre´ye dava açacağım Cengiz de tanık olarak gelecek. (gülerek yanıtlıyor)
Cengiz Semercioğlu´nu dava etmeyi düşünüyor musunuz?
Yok, ne dava edeceğim. Kalitesi belli bir adam, neyini dava edeceğim dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla