Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-09-2007, 11:31   #1
ponjacim
 
ponjacim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim'in torpillisi işte..!

Macaristan maçındaki hareketi nedeniyle tepki toplayan milli futbolcu hakkında cezai işlem yapılmasını Haluk Ulusoy ile Fatih Terim'in istemediği ileri sürüldü.
15.9.2007



TÜRFAD’dan kınama
Milli futbolcu Emre Belözoğlu’na süper koruma... Macaristan maçında basın tribünü önüne gelerek el kol hareketi yapan ve büyük tepki toplayan Emre Belözoğlu’nun hakkında cezai işlem yapılmasını Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy ile Milli Takımlar Baş Sorumlusu Fatih Terim’in istemediği ileri sürüldü. Terim’in, “Ben futbolcumu kimseye ezdirtmem” diyerek Emre’ye sahip çıktığı iddia edildi. Bu arada Türkiye Futbol Adamları Derneği TÜRFAD da Emre’yi kınadı.
‘Bizde de ağır eleştiri var’
Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Delgado, bir futbolcunun görevinin sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele etmek olduğunu söyledi. Emre hakkında yapılan eleştirilere değinen Delgado, “Emre’ye yapılan eleştiriler bir şey değil. Siz bir de Arjantin’de yapılan eleştirilere bakın. Bizim ülkemizde daha ağırları oluyor. Riquelme hakkında da çok eleştiri yapıldı. Ancak birgün de çıkıp böyle bir hareket yapmadı. Kabahati kendisinde buldu ve Dünya Kupası’nda oynamayacağını söyledi. Bunlar normal şeyler. Futbolcunun işi sahada oynamak” şeklinde konuştu.
__________________
ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..!

мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя

No ernesto !
"gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є"
ponjacim Ofline   Alıntı ile Cevapla