Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2006, 01:46   #1
Sinem1903

Sinem1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Exclamation allah sonumuzu hayır etsin

ligin başlamasına şurda 2 ay gibi bi zaman kalmış we hala nasıl bi sona gittiğimizi bilmioruz...

nobre geldi mesela,değil nobre ronaldinho bile olsa eziklerden gelmesini kabul etmiorum edememde,benim kavgam bu,artık sahada beşiktaş için savaşan,bu aşkla yanıp tutuşan futbolcular istiorum,gelecek adamlar tribündeki tezahüratlarımızı duyunca beşiktaşlı olmasa bile o andan sonra olmalılar,çünkü biz bunu başarabilecek taraftarlarız,yenilsekde 90 dk susmayan taraftarız en büyük servetimiz bu,yönetim hikaye yanımızda,ama maalesef bu işler bizlerle yürümüyor,koltuk sewdası uğruna beşiktaşımızı mahwediolarlar arkadaşlar buna bi dur demek lazım artık,geçtiğimiz sezon zaten hüsran oldu bu sene gene aynı şey olacak inanın,nerde babalarımızın büyüklerimizin anlattığı beşiktaş,nerde metinli alili günlerimiz,nerde iki gün önceden gelip inönünün önüde ertesi günkü maça girebilmek için uyuyan taraftarın heyecanı...heyecanımızı kaybedioruz,beşiktaşımız 3/5 kişinin kendi hırsları yüzünden elimizden kayıp gidior ve biz hiç bir şey yapamıoruz,gerekirse klubü basalım,ama bi şekilde sesimizi duyuralım,allah aşkına transferlere bi bakın yaaa,elle tutulur gözle görülür kim war,we bu takımdan sergenimiz gönderilior,böyle bi hatayı yapan bi yönetimden ben bi doğru bekleyemiorum,belki hata yapa yapa doğrular bulunuor ama bunu yönetim yapmıor,çünkü işine gelmior,amaçlar farklı,hırslar ön planda,elimize su dökemeyecek insanlar büyük işler yaparken bizim durumumuz ortada,ezikleri diorum ewet bana tepki göstereceksiniz biliorum ama,gerçekçi olmak en iyisi,azizenin gittim demesi,geldim demesi bilmem ne bunları geçiorum ama adam takımını düşünüor,bizim tek eksiğimiz bu,öyle çıkıpda beşiktaş efendi takım ,mütevazi takım demekle bu işler yürümüyor,bize laf değil icraat lazım şu satten sonra,yürek lazım ama buda kimsede yok,umarım çok daha kötü günler geçirmeyiz,ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSIN,hayattaki en büyük şey beşiktaş benim için,we şu durum görmek istediğim en son nokta.