Alıntı:
kartalım´isimli üyeden Alıntı
Yaa arkadaşım nedemek ertuğlul hocanın ömrüde kısa olacak.Hatalarını söylüyoruz nevar bunda.Hatalarda okadar bariz ki söylememek elde değil.Zaten bizim söylediklerimiz o düşman medyanın yanında bir hiçtir.Ertuğlul hocada bunlardan ders almalı.Dediğin gibi ertuğlul hoca genç,istekli,biryere gelmek istiyor.Bunlarda hep galibiyet alarak olmayacak herhalde.Yoksa nasıl ders alacaksın.Bugün o golü verse kör vedat yine kendimizi aldatacaktık 3 puan bizim diye...Ertuğlul hocanın herzaman arkasındayız biz.Herzamanda alkış olmaz herhal... |
ya dostum artık aynı senaryoyu yaşamaktan olayları biraz kestirebiliyor insan her sene böyle oluyor daha ilk puan kayıplarında taraftar en kötü düşüncelere kapılmaya başlıyor ben Ertuğrul un eleştirilmesi için demedim o lafı zaten bir arkadaş bu takımdan bi b.k olmaz tarzı bi cümle kurmuş da orda takıldım, bu kadar kolay kaybetmemek lazım bu takıma olan inancı yoksa tabii ki eleştiri yapılacak ama herşeyin derecesi olmalı diye düşünüyorum nası Celal Kolot a kızıyosak yersiz yorumlarından aynı şeye biz de dikkat etmeliyiz neyse hocamızın da takımımızın da yapabileceğinin en iyisini yapması için biz her zaman takıma inancımızı korumalıyız az da olsa umudumuzu kaybetmemeliyiz böyle "bunlar hiç bişe yapamaz şu futbolcunun ne olduğu şimdiden belli" gibi abartı eleştirilere girmeyelim BENCE. ( bobo ve delgado için de zamanında bu sözler çok söylenmişti unutmayın )