02-06-2006, 08:23
|
#27 |
Tecrübe Puanı: 20  | 0.Nickiniz =Deschain 1. Adınız / Soyadınız =Yakup Sabri İNANKUR 2. Doğum Tarihi/Yeri =28.02.1981\MERSİN 3. Varsa Lakabınız =Yike 4. Nick'inizin Anlamı =Özgürlüğü elinden alınamayan,zincirlenemeyen..... 5. Yaşadığınız Yer =Alanya-Mersin 6. Göz Renginiz =Siyah 7. Mesleğiniz =Satış müdürü 8. En Sevdiğiniz Yemek =Tantuni,Kebap 19. En Sevdiğiniz Tatlı =Valla burada kahveyle,çikolatayı karıştırıp üstüne dondurma koyuyorlar adı çikolatalı ıslak kek galiba, işte o 10.Foruma kimin sayesinde üye oldunuz =Ben barçayı 3-0 yendiğimiz maçın videosunu arıyodum(hala bulamadım)googleda denk geldi,"bu güzel bişey"dedim,hoşuma gitti KARTALLARIN birarada durması,sizlerin sayesinde üye oldum diyebilirim,emeğinize sağlık 11. En Sevdiğiniz Şarkı =Liberian Girl(michael joseph jackson) 12. Varsa 'Uğurum' Dediğiniz Şey = 13. Tuttuğunuz Takım =Sorumu bu şimdi ÇATLADIKAPISPOR 14. Hobileriniz =Yabancı dil öğrenmek 15. Fobileriniz =Yüksek bir yere çıkınca aşağı atlamak istiyorum,o yüzden yükseklik ama bilinen anlamda değil 16. En Sevdiğiniz Araba Modeli =MOTORSİKLET! 17. Evcil Hayvanınız Var Mı? = 18. Yaşama Dair Görüşleriniz =BEŞİKTAŞLI OLMAK YETER 19. Medeni Haliniz =Bekar 20. En Belirgin Özelliğiniz =ee yakışıklıyım
__________________ HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ MuTLu aşK YokTUr BEŞİKTAŞK VARDIR |
| |