Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-09-2007, 23:42   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Galatasaray 6-0 Konyaspor...

Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda seyircisiz oynanan karşılaşmada Galatasaray adeta gol olup yağdı. Rakibi Konyaspor'a 6 gol atan sarı kırmızılılar, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un haftayı 1'er puanla kapatmasından sonra önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.


Karşılaşmanın 4. dakikasında yeni transfer Shabani Nonda'nın penaltısıyla açılan gol perdesi, 29. dakikada yine Nonda ile devam etti. Bu arada Konyaspor'da Sabin 27. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalarak, arkadaşlarını 10 kişi bıraktı.

Bu dakikadan sonra ataklarını daha çok sıklaştıran Galatasaray 32. dakikada Marcelo Carrusca ile farkı 3'e çıkardı. İlk yarısı bu skorla sona eren maçın ikinci yarısında sarı kırmızılıların golleri devam etti. Hakan Şükür 81'de skoru 4-0'a getirirken, sonradan oyuna giren Ümit Karan 88. dakikada 5. golü, Hasan Şaş ise 90. dakikada 6. golü bularak gol perdesini kapatan isimler oldular.

NONDA VE CARRUSCA 11'DE...
Galatasaray'ın yeni transferi forvet oyuncusu Shabani Nonda, Konyaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkarken, Ümit Karan'ın yedek kulübesinde olması dikkatleri çekti.

Öte yandan Galatasaray'a transfer olduğu günden beri bir türlü istenilen performansı sağlayamayan Arjantinli futbolcu Marcelo Adrian Carrusca da, Ayhan'ın yedek soyunduğu maçta ilk 11'de yer aldı. Carrusca maçta 1 gol kaydederken, Nonda ise 2 golle taraftarlarını mutlu etti.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla