Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 04:38   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzon 0-0 Ankaragücü

Duraklama devri! 0-0
Click the image to open in full size.

Trabzon sahasında seyircisiz çıktığı 2. maçta Ankaragücü engeline takıldı.

Duraklama devri!
Trabzon sahasında seyircisiz çıktığı 2. maçta Ankaragücü engeline takıldı. Pozisyon bulmakta zorlanan Bordo-Mavililer üst üste 2. beraberliğini aldı
Süper Lig’in bu sezonunun ilk 4 hafta performanslarına göre standart üzeri iki takımı Trabzonspor ve MKE Ankaragücü ikinci sessiz Avni Aker akşamında karşılaştılar. Bir ilk yarı oynadılar ki! “Kim ne oynuyordu?” sorusunun tek yanıtı vardı: “İn-cin top oynuyordu.” Hele iftar vakti gelip de, görevliler kumanyalara koşunca, bu yarının son 5 dakikası korku filmi sessizliğinde geçti. Bir yerlerden her an canavar çıkacak gibiydi. Nitekim, Trabzonspor’u korkutan canavar çıktı bu sıralar çıkmasına da, kalkan ofsayt bayrağı onu etkisiz kıldı.
Eğer Ceyhun’un 15. dakikadaki serbest vuruşuna Mustafa Keçeli’nin ön direkte, 35. dakikada da Gökdeniz’in ceza alanı yayının önünde, çerçeveyi bulmayan vuruşları da olmazsa, bu maçın amacının ne olduğunu ilk yarına öğrenme olanağımız olmayacaktı.
Serkan kötü vurunca....
Gazetelere yansıyan “Ligin en çok gol atanı ve en çok pozisyon bulan ikinci takımı Trabzonspor” istatistiklerine “çok forvetle” ulaşan Ziya Doğan, 2. yarıya da 3 forvetle başlayınca, meydan yine “ine-cine” kalacak diye düşündük. Ama bir bilardo masası bandı gibi birkaç kişiye çarptıktan sonra Serkan’ın önüne düşen topla fikrimiz değişti. Öyle uygundu ki Serkan, bu yarıya Trabzonspor’un önde başlaması işten bile değildi, kötü vurdu. Sonra 53’de Erdinç’in kaptırdığı topu kaleci Tolga’nın Ahmet Dursun’un önünden çalmasını izledik. Ardından sözümüze geldiler.
Trabzon bildiğiniz gibi!
Ziya Doğan, Risp’le birlikte sahaya sürdüğü Yattara’yı risk almadan Ceyhun’la değiştirerek kullanmayı tercih etti. Durum değişmedi. Ankaragücü zaman zaman ısırıyordu ya, yine risksiz bir değişiklik, Umut’un yerine Ergin Keleş. Futbolcular değişiyor, yine aynı Trabzon. Bir puan başarı yani! Dün akşam şunu gösterdi: Bu takımın kötü futbolunun seyirci baskısıyla ilgisi yoktur.
Ergun ATA
Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Yunus Yıldırım, Alpaslan Dedeş, Muhittin Gürses
Trabzonspor: Tolga Zengin xx, Serkan xx, Erdinç xx, Tolga Seyhan xx (Dk. 59 Risp x), Celaleddin xx, Hüseyin xx, Gökdeniz xx, Ayman xx, Mustafa xx, Ceyhun xx (Dk. 59 Yattara x), Umut xx (Dk. 73 Ergin x)
Ankaragücü: Serkan xx, Elyasa xx, Emre xxx, Da Silva xx, Murat Duruer xx (Dk. 67 Murat Erdoğan x), Krita xx, İlkem xx, Cem xx, Yasin xx (Dk. 77 İbrahim x), Bebbe xx, Ahmet Dursun x (Dk. 84 Jaba ?)
Sarı Kartlar: Dk. 29 Erdinç (Trabzonspor), Dk. 48 Bebbe (Ankaragücü)
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla