Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 04:46   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zico'nun Yerine Capello

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Zico'nun yerine Capello
.


Çaykur Rize maçındaki kötü futbol, taraftarlardan sonra yönetimin de sabrını taşırdı. Yönetimin, kötü gidişin sürmesi halinde Fabio Capello'ya teklif götüreceği ve şu anda boşta olan İtalyan hocayı Ocak 2008'de takımın başına getireceği iddia edildi.


***

Capello sesleri

Kötü futbolun sürmesi, teknik patron Zico'ya güveni iyice azalttı Yönetimin, ocakta Fabio Capello'ya teklif götüreceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de teknik direktör Arthur Zico'nun durumu tartışılmaya devam ediyor. Ligdeki puan kayıplarının Çaykur Rizespor maçında da devam etmesi ve sergilenen kötü futbol, Brezilyalı hocaya olan güveni iyice azalttı. Taraftarların istifaya çağırdığı Zico'nun artık yönetimin de sabrını taşırdığı ve sambacının yerine Fabio Click the image to open in full size.Capello'nun getirilmesinin yeniden gündeme geldiği ifade edildi.

REAL'İ ZAFERE TAŞIDI
Zico'nun
hep arkasında duran yönetimin, kötü gidişin sürmesi halinde ünlü İtalyan hocaya teklif götüreceği belirtildi. Şu an boşta olan Capello'nun ocakta Fenerbahçe'nin başına geçmesinin sürpriz olmayacağı vurgulanıyor. Son olarak Real Madrid'i çalıştıran Capello'nun, takımı şampiyon yapmasına rağmen 28 Haziran 2007'de görevine son verildi. Capello, ABD Ligi'nden MLS'nin teklifini geri çevirmişti.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla