Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 09:25   #1
Meric
Yardımcı Admin

Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Forumdaki Adminlerin Düşmanı

Forum yöneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce verilmişti. Forumu aramadan niye konu açıyorsun.
XX: Arama emrim yoktu arayamadım
Forum yöneticisi: Banned !

XX: Hocam bak hele
Forum yöneticisi: Evet
XX: Hani derler ya , film yıldızı olmanın yolu rejisörün yatak odasından geçer diye. Forumlarda yönetici olmak için buna benzer bir uygulama yok değil mi ?

XX: Hocam açtığım konuyu kilitlemişsin ya
Forum yöneticisi: eeee
XX: Bizim bir arkadaş içerde kalmış , üstüne kilitlemişsin konuyu, bi aç da çıkıversin

XX: Hocam program isteklerimizi burada mı yapıyoruz.
Forum yöneticisi: evet
XX: O zaman sıradaki program sevip de kavuşamayanlara gitsin Click the image to open in full size.

Forum yöneticisi: Arkadaşım konuyla alakasız baslıklar açmayın demedik mi!
XX: Biz forumla alakasız yöneticilere karışı yok mu Click the image to open in full size.

XX: Hocam sen ne iş yapıyon ?
Forum yöneticisi: Bir Forumda üst düzey yöneticiyim.
XX: Oldu Click the image to open in full size.

XX: Bir zamanlar hor görüp de banladığın , repsiz ama gururlu bir user vardı ya
Forum yöneticisi: eeee ?
XX: Yok yani abi banı artık kaldır da foruma girelim diyiciydim

XX: Abi forum yöneticisi forumda ne yapar?
Forum yöneticisi: Yanlış yere acilmiş konuları taşır, kurallara aykırı mesajları siler vs..
XX: Getir götür isleri yani, hani ofislerde çalışan ofis boylar gibi , başka bir deyişle forum boy da diyebilir miyiz? Click the image to open in full size.

Forum yöneticisi: Arkadaşım bu konu daha önce açılmıştı !
XX: Konu çok fazla rağbet görünce bi tane de biz açalım dedik
Forum yöneticisi: Banned!

XX: Hocam bi dakika bakar mısın ?
Forum yöneticisi: Ne var lan üser
XX: Hocam windows bölümünde bir soru sormuştum. Kimse cevaplamamış. Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum. Click the image to open in full size.
Forum yöneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban
XX: eeee iyi de sen windows bölümünde moderatörsün
Forum yöneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoğlu oli. Sağolsun bizi kırmadı, beni de moderator mu ne diyin, işte ondan şeyyettirdi
XX: Hönk !

XX: Hocam ben avatar olarak babamın resmini koysam olur mu?
Forum yöneticisi: Bana ne kardeşim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yönetici ol, ben intihar etmeye gidiyom! Click the image to open in full size.

XX: Hocam bizim bi arkadaş foruma üye oluyor.Hani kayıt olurken referans yazılan bir bolum var ya
Forum yöneticisi: eeee?
XX: Oraya belediye meclisinde encümen üyesi olan dayımın ismini yazsam olur mu diye soruyor
Forum yöneticisi: jilet verin lan banaaaaa!!!!Click the image to open in full size.

http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla