Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 17:14   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow iste sessiz sedasiz yayindan kalakan diziler

KANALLARIN YENİ YAYIN DÖNEMİNDE YAPRAK DÖKÜMÜ ERKEN BAŞLADI ! DAHA BİR KAÇ HAFTA ÖNCE İLK KEZ SEYİRCİYLE BULUŞAN "İDDİALI" DİZİLER YAYINDAN KALDIRILDI ! İŞTE SESSİZ SEDASIZ YAYINDAN KALDIRILAN O DİZİLER !


Yeni yayın dönemi başlayalı daha bir ay olmadan 4 yerli dizi "tutmadığı" için apar topar yayından kaldırıldı. TV çevrelerinde, sırada başka dizilerin de olduğu konuşuluyor.

Ekranlarda yerli dizi patlaması yaşanıyor. Kanallar, 50'den fazla yerli diziyle yeni yayın dönemine başladı. Ancak daha bir ay dolmadan diziler fire vermeye başladı. Kanal D, başrollerinde Doğuş ve Seda Bakan'ın rol aldığı "Sana Mecburum" isimli diziyi yayından kaldırdı.

3’ÜNCÜ HAFTADA SON VERDİLER

Atv ise, adını Tamer Karadağlı ile yaşadığı aşkla duyuran Deniz Uğur'un Gökhan Atalay'la beraber başrolünü paylaştığı "Ertelenmiş Hayatlar"ı, daha üçüncü haftasında yayından kaldırdı. Ferdi Tayfur ile Nesrin Cavatzade'nin oynadığı "Yersiz Yurtsuz" isimli dizi de reytingde umulanı sağlayamayınca yayından kaldırıldı.

Atv'nin yeni yayın döneminin henüz başında yayınına son verdiği üçüncü dizi ise Cem Kılıç ile Yasemin Hadivent'in rol aldığı "Hayal ve Gerçek" isimli yapım oldu.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla