Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-09-2007, 23:24   #7
misona34
 
misona34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bu futbolla hic bir sey yapamayiz. Futbol anlayisimiz düzelmezse rezil olmaya mahkumuz. Ligin en az gol atan ve en az pozisyona giren takimin teknik direktörününde böyle iddiali konusmasi cok mantikli gelmiyor.

Sahada futbol adina hic bir sey yapmadan, cag disi, rezil, utanc duyulacak anlayisimizla mi sahaya kazanmak icin cikacagiz. Kazanmanin birinci kurali gol atabilmektir. Alabilecegimiz en iyi skor 0-0dir. Bu her mac icin gecerli. Besiktas ciktigi hic bir macta bu anlayisiyla favori degildir.

Ben bu takimdan artik ümidimi kestim. Hic bir maci rahat oynamiyoruz. Hoca kaybederlen bile gurur duyacagimiz bir takim sözü verdi ama kazanirken bile utandigimiz bir takim yaratti. Her mactan sonra gol pozisyonun girmekte sorunlarimiz var diyor, son mactaki cözümü oldukca ilgincti. Delgado, Rico , Nobre yedek, gol ümidimiz Koray ve Cissenin yaraticiligina kalmis. Bobo ve Helguiraya ulastirabilecekleri paslarla gol ariyoruz.

Delgado bu sene oynadigi tüm maclarda forvette oynamis, ceza sahasina toplam 5 defa girmis. 3ü zürih macinda.

Rico ceza sahasina sadece bir defa girmis, Kasimpasa macinda.

CL ve Lig maclarinda Bobo ceza sahasina 13 defa girmis. Nobre 11 defa. Ibrahim Torman 12 defa.

Cisse, Koray daha ceza sahasini mac icinde yakindan görmemisler. Ibrahim Üzülmez ayni sekilde. Serdar Kurtulusta 3defa girmis. Özkan 22 defa.

Ceza sahasinda topla bulusma rakamlari dahada icler acisi. Bu anlayislami Marsilya macini kazanacagiz.

Bu takim ben hucümYAPAAAAAAMIIIIIIYOOOOOOORUUUUUUUUUUMMMMMMMMMM diye bagiriyor ama hala hic bir önlem yok. Üstelik bütün bunlarin yaninda 10 mactir uzaktan sadece Cisse, Tello, Delgado,Akin, Özkan ve Bobo birer kez sut cekmisler, sadece bir kez. 10 macta uzaktan kaleye cektigimiz sut sayisi takim olarak 6. Bunlarin icinde kaleyi sadece Tellonun ve Özkanin sutu bulmus. Ama hoca hala rüya takim kurmaktan kazanmaktan bahsediyor.

Artik gol görmek istiyorum bu anlayisimiz degismezse gecen sene 43 gol atan rezil takimi bile arariz.

CLde ne marsilya macini nede diger maclari bu anlayisimizla kazanamayiz averaj takimi oluruz.

Sampiyonluk sansini birakin 2.lik sansimiz bile yok denilecek kadar az. Yeter artik maclardan önce ve sonra bos bos konusan teknik adam, futbolcu ve yönetim istemiyorum. Icraat istiyorum artik ICRAAAT. Cikinda sahaya tasidigimiz formaya layik bir sekilde FUTBOL oynayin. Bizi utandirmaktan , boynumuzu bükmekten vazgecin.
misona34 Ofline   Alıntı ile Cevapla