Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2007, 01:38   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Hangi lig hangi kanal'da

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Maçları Hangi Kanalda ?
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.


Avrupa’da futbol sezonu başlıyor. Bazı liglerde maçlar başladı bazıları ise önümüzdeki haftalarda başlayacak. Peki biz hangi ligi hangi kanaldan takip edeceğiz. İşte Avrupa’nın önemli futbol ülkeleri ve bu ülkelerin liglerinde ve kupalarında oynanacak maçları yayınlama hakkına sahip televizyon kanalları ve ayrıca takımlarımızın Avrupa’daki maçlarını yayınlayacak olan kanallar:

İngiltere : Fox TV
İtalya : Kanal 24
İspanya : NTV, e2
Almanya : NTV, e2
Fransa : Kanal A
Brezilya : Lig TV
Şampiyonlar Ligi : Star
Şampiyonlar Ligi Öneleme : D Spor
UEFA Kupası * : D Spor, Show TV, Lig TV
Türkiye Süper Lig : Lig TV
TFF 1. Ligi : D Spor
İngiltere Carling Cup : TV 8
İngiltere FA Cup : TV 8
Almanya Kupası : Kanal A
İspanya Kupası : Kanal A
İtalya Kupası : TRT 1

* D Smart dijital yayın platformunda yayın yapan D Spor, 3 büyüklerin Şampiyonlar ligi öneleme ve UEFA Kupası iç saha maçlarının yayın hakkını satın almıştır. Türk takımlarının dış sahada oynayacağı her karşılaşma için maç bazında herhangi bir kanal klüpler ile anlaşma yapabilir. UEFA Kupası’nda çeyrek final ve sonrasında oynanacak tüm maçların yayın hakları ise Show TV’ye aittir.

Kaynak: turkeysmart
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla