Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2007, 04:30   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu Maçı Alacağız

Bu maçı alacağız...
Click the image to open in full size.

Beşiktaş'ın üç kaptanı da, bu geceki Marsilya sınavından galibiyetle dönecekleri görüşünde hemfikir...

İbrahim Üzülmez: Rakibimiz zor günler yaşıyor, ama bu bizi ilgilendirmiyor. 3 puanı alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.
İbrahim Toraman: Devler arenasında küçük-büyük takım ayrımı yok. Burada alacağımız bir galibiyet, bizi gruptan çıkartır.
Koray Avcı: Bu sezon Avrupa’da daha etkiliyiz. Hedefimiz kayıpsız dönmek, bunu başaracak inacımız da var gücümüz de...
Şifo Mehmet’e ortak
Beşiktaş'ın üç kaptanı da, bu geceki Marsilya sınavından galibiyetle dönecekleri görüşünde hemfikir... Bugün forma giymesi halinde, 46 maçla Mehmet Özdilek’e sahip ‘Avrupa Kupaları’nda en çok oynayan Beşiktaşlı’ unvanını egale edecek olan İbrahim Üzülmez, “Şampiyonlar Ligi apayrı bir kulvar. Rakibimiz bizden kesinlikle kaliteli bir takım değil. 3 puanı alıp döneriz, bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
‘Real, Barça gelsin...’
Ssözlerine “Artık bu saatten sonra küçük takım-büyük takım ayrımı olmaz” diye başlayan İbrahim Toraman, “Buradan alacağımız 3 puan, kesinlikle bizi bu gruptan çıkartacak önemde. Bunun bilincindeyiz ve istediğimizi alacağız. Amacımız, bir sonraki aşamada Real Madrid, Barcelona, Chelsea ve Bayern Münih gibi Avrupa devleriyle başabaş mücadele etmek ve kendimizi Avrupa’ya kabul ettirmek. Kazanacağımıza olan güvenim tam” görüşünü dile getirdi.
‘Pes etmek mi? Asla’
Koray Avcı ise, Sheriff ve FC Zürih karşılaşmalarını örnek göstererek, “Bu sezon Avrupa kupalarında daha etkili oynuyoruz. Şampiyonlar Ligi, Avrupa futbolunun vitrini. Eğer burada kalıcı olmak istiyorsak puanla, hatta galibiyetle başlamak gerekiyor. Sahada kim oynarsa oynasın hiç önemli değil, tüm arkadaşlarımız bu mücadeleyi kazanacağımızdan emin. Ayrıca, skor ne olursa olsun, son dakikaya kadar canımızı dişimize takacağız” ifadelerini kullandı.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla