Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-09-2007, 17:07   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim'den İnter'e Uyarı

Fatih Terim Inter'i uyardı

Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim, Corriere della Sport gazetesine verdiği röportajda, Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olmak istediğini, bu nedenle Inter'in işinin İstanbul'da hiç de kolay olmayacağını söyledi.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynanacak Fenerbahçe-Inter karşılaşması öncesinde Milli Takımlar Teknik Direktör Fatih Terim, İtalya'nın Corriere della Sport gazetesine maçla ilgili değerlendirmede bulundu. Bir dönem Serie A Ligi takımlarından Fiorentina ve Milan'ın da teknik direktörlüğünü yapan Terim, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın çok güzel organize edildiğini, 2009 yılında UEFA Kupası finaline de ev sahipliği yapacağını hatırlatarak, "Fenerbahçe'nin çok ateşli bir taraftarı var, sahada sanki 12 futbolcu varmış gibi bir atmosfer yaratırlar. Fenerbahçe'nin kadrosunda kaliteli futbolcular var. Kulüp olarak Avrupa'da başarı elde etmek istiyorlar. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak ve gruptan çıkmak istiyorlar. Bu nedenle Inter'in işi İstanbul'da hiç de kolay olmayacak" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmalarını arzuladığını, iki takımın da bu kaliteye sahip olduklarını ifade eden Terim, her iki takımın da gruptan çıkarak bir üst tura yükselmesini arzuladığını belirtti. Terim, "Futbolda her şey olur. Hem Fenerbahçe'nin hem de Beşiktaş'ın Avrupa Kupaları'nda başarılı olmasını bekliyoruz. Her iki kulüpte de deneyimli oyuncular var, milli takımda yer alan bazı futbolcular da bu kulüplerde forma giyiyor" dedi.
Bu arada İtalya'da Milan ve Fiorentina gibi iki önemli kulüpte görev aldığı için mutlu olduğunu, geriye dönüp baktığında pişman olduğu hiçbir şeyin olmadığını söyleyen Terim, İtalya'dan yeniden teklif gelmesi halinde değerlendirebileceğini ifade etti. Fiorentina Kulübü ve taraftarlarının gönlünde her zaman ayrı bir yerinin olduğunu belirten Terim, "O güzel şehri ve taraftarları asla unutmam mümkün değildir" dedi.
Terim, Şampiyonlar Ligi'nde Milan, Chelsa, Barcelona ve Real Madrid'in favori olduğunu kaydetti. Terim, son olarak A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası finallerine gideceğini sözlerine ekledi.
Öte yandan Inter'in Fenerbahçe maçı kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:
"1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 22 Paolo Orlandoni, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 24 Nelson Rivas, 25 Walter Samuel, 35 Dennis Esposito, 38 Daniele Federici, 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 11 Luis Jimenez, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 36 Francesco Bolzoni, 37 Gabriele Puccio, 8 Zlatan Ibrahimovic, 18 Hernan Crespo, 29 David Suazo".
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla