Alıntı:
kumandaci´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşım sen beşiktaşın maçlarını nasıl izliyorsun öyle.
Oyuncu ruhsuz damgasını vurmadan önce Ertuğrulun oyun kurgusunu çöz.
Takımı bu şekilde kurgulayan Ertuğrul.
Takım içi dinamikleri harekete geçiremeyen gene kendisi.
takımı ileri çıkartmayan da o.
Oyuncular durduk yerde aman biz ileri gitmeyelim kendi yarı sahamızda top çevirelim mi diyor sanıyorsun.
1-Ertuğrul artık ideal 11 ini bulmalı.Zorunluluk haricinde de her maç kadroyu değiştirmemeli.
2-Rico dan en kısa zamanda kurtulmalı.
3-Kanatlara hareketlilik getirmeli .o kapsitede oyuncularımız var.
4-Yan ve geri paslara engel olmalı.Yapanları maç içinde de uyarmalı.
5-Mağlup olma korkusundan Beraberliğe yatma alışkanlığını bırakmalı.
6-Kayseri de değil artık Beşiktaş ta olduğunu hatırlamalı.Büyük takımların büyük oynadığını en azından oyuncu olarak oynadığı dönemdeki Beşiktaşı hatırlasın o bile yeter.
7- Gol yollarında prova yapmalı.Rast gele paslarla doldur boşalta iş yürümüyor. |
walla ben gayet normal maç izliyorum ama siz karalamacılar yine iş başındasınız 1-11bulundu ama maalesef sakatlıklar bu onbirde sorun oluyor.2 rico dediğin futbolcu geçen sene beşiktaşı taşıyan kişidir olabilir kötü oynuyor ama hep böle gidecek hali yok adam yetenekli ama ruh yok içinde 3ewet kanat oyuncularımız var ama oynamıyolar mehmet yozgatlıyı diiyosun herhalde oda bu ara formsuz 4 bende katılıyorum diğer yazdıklarını o da düşünüyodur herhalde önceki maçları düşün bakalım oyuncu değiştirmeleri hep yerinde oyunu iyi okuyabiliyor ama futbolcuda bi sorun var çok şişirdiler havaya girdi futbolcular
son OLARAK
bi tek futbolu sen seyretmiyosun ben gayet iyi maç seyrederim.sağlıcakla kal.