Ertuğrul genelde herkesin beklediği kadroyu çıkardı sahaya o açıdan bir laf söylemek kesinlikle çok saçma olur çıkan 11 de bir sorun yok bence sorun BJK nın ileride çoğalamamasında hücuma çıkıyoruz serdar özkan tello bobo delgado ve rico bunların hepsi hücum oyuncuları ama hücum sırasında yarısı geride bekliyor artık korkuyorlar mı isteksizler mi yeterince motive olamıyolar mı bunu bilemeyeceğim ama 2-3 kişiyle marsilya nın mücadeleci defansını geçemezsiniz ilk yarının sonuna doğru sağ kanatta 3 kişiyle bir hücum yaptık ve adamlar direk açık verdi bunu maç boyunca yapabilseydik eğer çok daha fazla pozisyon bulabilirdik. Dikine oynayabilecek yetenekteki oyuncularımız nedense ayakları titreyerek oynuyorlar Serdar Özkan ın tecrübesiz olduğunu biliyorum ama bu kadar silik oynayacağı hiç aklıma gelmezdi tello bobo ve delgado da aynı şekilde. Ricardinho sakatlanana kadar aslında oyunu çok da kötü yönetmiyordu ama dediğim gibi ilerde çoğalamadığımız için adam yan pas atmak zorunda kalıyordu yoksa gördüğü bütün boşlukları değerlendireceğini biliyorum ricardinho nun. Ertuğrul bir çözüm bulacaksa buna bulsun geride cisse de dahil olmak üzere 5 savunmacı var bu gayet yeterli diğer bütün oyuncuların hücuma sonuna kadar destek vermesi lazım yoksa sürekli top ezip pas hatası yapmaktan başka bir şey olmayacak. Dün BJK ımızın halini gerçekten çok üzülerek seyrettim şamp. liginde deplasman maçı oynamak kolay bi olay deil ama bu kadar aciz de kalınmamalı. Eminim Ertuğrul da bu takıma ileri çıkın birbirinize sürekli yardım edin oyunu kanatlara yayın ters koşular yapın falan tarzı şeyler söylüyrdur ama futbolcular hala ne yaptıklarının farkında deiller sanırım umarım bi daha böyle bir takım izlemeyiz... |