Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2007, 13:17   #1
kartalım16
 
kartalım16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fransız basınında...

Beşiktaş'ın Marsilya'ya 2-0 yenildiği karşılaşma Fransız basınının büyük ilgisini gördü. Marsilya'nın Beşiktaş'ı 2-0'lık skorla geçtiği Şampiyonlar Ligi maçının ardından Fransız basınında, sezona yaptığı kötü başlangıç nedeniyle kriz içinde bulunan Marsilya için bunun çok önemli bir adım olduğu yorumları yapıldı.
Fransız ligine çok kötü bir başlangıç yaparak kriz içine giren ve teknik direktör değişimine doğru giden Marsilya için Beşiktaş galibiyeti, çıkış için bir başlangıç olarak değerlendirildi. Basın ve taraftarlar, Marsilya'nın oyununu çok beğenirken, "işte görmek istediğimiz takım bu" yorumları yapıldı.
Le Figaro, Le Monde, Libération gibi gazetelerin geniş yer ayırdığı karşılaşmada Beşiktaş'ın performansı da oldukça beğenildi. Birçok haberde Marsilya'nın "çok zor ama haklı bir galibiyet" aldığı vurgulanırken, Beşiktaş'ın maç boyunca gösterdiği direncin, bu takımın kalitesini ortaya koyduğu belirtildi. Fransız basını, Fransa'da yakından tanınan Edouard Cissé'nin performansının biraz yetersiz kaldığı yorumunu yaparken, Diatta tam not aldı.

Nasri: "Hocam kornerleri öyle kullanmamı istedi"

Bu arada ilk golün başlangıcı olan köşe vuruşunu kullanan Samir Nasri, "Kornerleri kavisli ve kale sahasına doğru kullanmamı hocam istemişti. Çünkü çok fazla rüzgar vardı. Ben de öyle yaptım. İlk golde biraz şanslıydık" şeklinde konuştu. Fransızların ünlü futbol efsanesi Zinedine Zidane'ın varisi olarak gösterilen Nasri, galibiyet, takımdaki geleceği tartışılan Teknik Direktör Albert Emon'a adadıklarını söyledi.
Fransız haber ajansı AFP ise Marsilya'nın Beşiktaş karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyeti "Marsilya'ya Türk lokumu" başlığıyla duyurdu. AFD,Fransa Ligi'nde zor günler geçirmesine ve 15.sırada olmasına karşın Beşiktaş önünde başarılı bir futbol ortaya koyarak sahasında aldığı kötü sonuçlara son verdiğini belirterek "Limili bir potensiyeli olan ve rakip kaleye hiçbiri isabetli olamayan sadece üç şut atabilen ' gol utangacı'Türk ekibi karşısında ikinci yarıda sonuca gitti" yorumunu yaptı.

__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
kartalım16 Ofline   Alıntı ile Cevapla