Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2007, 14:35   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mourınho : mutlu değilim

Jose Mourinho: "Mutlu değilim"

Şampiyonlar Ligi'nde B Grubu'ndaki ilk maçında Norveç temsilcisi Rosenborg'la 1-1 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, zorlu geceyi hayal kırıklığı olarak özetledi.
Stamford Bridge'de Rosenborg'la Şampiyonlar Ligi'ndeki bu sezon ilk maçını oynayan ancak mutlak favori gösterildiği maçta rakibiyle 1-1 berabere kalan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, Rosenborg maçını 'hayal kırıklığı' olarak tanımladı. Son dönemde eleştirilerin hedef noktası halinde gelen Chelsea'nin Portekizli çalıştırıcısı Rosenborg maçından sonra yaptığı açıklamada, "Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. 20 tane gol şansımız oldu ancak 1 tanesini atabildik. Demek ki 2 gol atmak için 40, 3 gol atabilmek için de 60 pozisyona girmemiz gerekiyor" dedi.
Takımda yaşanan gol sıkıntısının kendisini fazlasıyla üzdüğünü de aktaran Mourinho, "Performansımız beni endişelendiriyor. Mutlu değilim. Gol atamıyoruz ve sakat oyuncularımın durumu da hiç iyi değil. Doktorlardan iyi haberler alamıyorum. 3 maçta sadece 1 gol atabildik, bu benim için bir dram. Frank Lampard ve Didier Drogba'nın sakatlıkları bizi fazlasıyla zorluyor" diye konuştu. Chelsea, 24. dakikada Finlandiyalı oyuncu Miika Koppinen'in golüyle Rosenborg karşısında 1-0 geriye düşmüş, 53. dakikada ise Ukraynalı golcüsü Andriy Shevchenko'nun 90. Şampiyonlar Ligi maçındaki 56. golüyle beraberliği sağlamıştı
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla