Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-09-2007, 21:59   #10
nouma1985

nouma1985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bobo20´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaslar kusura bakmayin ama bu futbolla sonuc kacinilmazdi.ankaraspor macindada cok kötü futbol oynadik.hakemin o büyük hatasi bizm dikkatlerimizi dagitti. malesef en güvendigimiz futbolcular cok büyük hatalar yapip skora etki ediyorlar.takimda carew gibi rakip defansi dagitacak zorlayacak golcü yok.sergen gibi her an skoru degisterecek kaliteli futbolcu yok.su anda oynayanlar bal yapmayan ari gibi dolasiyorlar.bu kacinci mac hala ilk onbiri bulamadik.bu kadroyla Türkiye ligini belki zorlariz ama avrupada degil bu gurubdan hic bir gurubdan deplasmanda puan alamayiz.marsilyanin sert futbolundan sikayet ediyoruz ama avrupada futbol buna yakin oynaniyor örnek ingiltere ligi.yazacak cok sey var ama daha karamsar olmayayim.insallah ben yanilirimda Besiktasimiz iyi yerlere gelir.herkese selamlar.
SANA KATILIYORUM ARKADASIM, BENCE DEFANSTA GÜCLÜYÜZ AMA HÜCUM BÖLGESINDE COK SAYIFIZ, KAYSERI MACINDA GOL YOK ANKARA MACINDA GOL YOK HELE BU MACTA GOLÜ BURAKIN DOGRU DÜZGÜN POSIZYON YOK (SERDARIN POZISYONUNDAN HARIC)! UMARIM HÜCUMDADA EN KISA ZAMANDA GÜCLENIRIZ AMA KUSURA BAKMAYIM BENIM S.LIGINDEN HIC UMUDUM YOK HATTA 3üncü OLMAMIZ BILE BIZIM ICIN BI BASARIDIR!!!
nouma1985 Ofline   Alıntı ile Cevapla