Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2007, 04:42   #1
Kartalvet
 
Kartalvet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo Beşiktaş'la Oynuyor mu?

Geldiği sene kimsenin tanımadığı genç ve tecrübesiz bir futbolcuydu. Sezon ortasında alınmış olmasına rağmen Gökhan Güleçle iyi bir ikili oluşturup başarılı bir dönem geçirdi. Dolayısıyla taraftarlarında gönlünde yer etti. Sezon bitip lige ara verilmesinin ardından geri dönen Boboda bir farklılık vardı. Hafif göbek yapmış, kondüsyon sıfır sağa sola koşuşturup duran biri vardı ortada. Bir önceki sezonda ki formu onu takımda tuttu. Evet geçen yıldan bahsedelim biraz ligin ilk yarısında sahada Bobo yoktu. Dan dun vs. Sonra ne olduysa ligin ikinci yarısı Bobo yeniden açıldı bir goller bir performans, sezon bitiminde herkes ne müthiş bir forvetimiz var diyordu. Hazırlık döneminde dikkatle izledim. Bobo bir önceki yılla aynı Boboydu. Yine kondüsyon sıfır, sahada geziniyor. Buarada her nedense Fransızlar düştü peşine. Aynı döneme tekabül eden şampiyonlar ligi elemeleride bir fırsattı kendisini göstermesi için. Sanki sihirli bir değnek değmiş gibiydi Bobo efendiye ve açıldı biranda. Bir goller bir performans. Transfer teklifleri geldikçe Bobo atıyor attıkçada mızmızlanıyordu. Arada menajeri mesaj yollar oldu paramızı arttırın ha! yoksa gideriz diye. Hemen acil müdahale yapıldı ve Bobo'nun yıllık ücreti arttı bir anda. Tabi bu durumda Fransaya transferde askıya alındı. Sonra Bobo'da yeni bir sessizlik baş gösterdi. Yine sahada yürüyor ve gol yollarında en beceriksiz forvetlerin yaptığı hareketleri yapıyor. Lige verilen iki haftalık aradada boş durmayıp yiyip şişmiş geldi gözüme. Maçlarda bir isteksizlik bir bıkkınlık. Önüne düşen topu kaleye göndermekten daha zor olan avuta gönderiyor vs.
Şimdi sorarım size bu Bobo Beşiktaşla oynuyormu? Yine sezonun ikinci yarısında transfer dönemine yakın bir kaç gol atıp yine onu izleyenlere vaybe ne süper forvet mi dedirtecek?
Birileri çıkıp pas alamıyor, gol yollarında organize olamıyoruz ondandır falan diyecek ama bende onlara şu ücret arttırımından sonra oynan maçları izlemesini tavsiye ediyorum. Sadece bir maçta sağdan soldan 49 orta yapabilen bir takımda Bobo efendinin sessizliği neye delalettir?
Tekrar soruyorum bu Bobo Beşiktaş'la oynuyormu?
Kartalvet Ofline   Alıntı ile Cevapla