Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2007, 10:32   #8
Deckard
 
Deckard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Meneceri ile birlikte kulübe gelip, maaşına zam istediğinde kendisini Fransa'dan isteyen kulüplere satacaklardı. Basına zerre kadar inanman ancak söylenenlere ve kulübümüzün resmi sitesine dayanarak aldığımız bilgilere göre, Fransızlar bayağı da iyi para teklif etmiş.

Satamadılar, neden mi? Çünkü bu yönetimde plan diye birşey yok da ondan. Beşiktaş'ı, her sene teknik direktör değiştirme kültürü olan bir kulüp haline getirdiler. Ligler bitip, yeni hoca arayışları başlayıp da bitene kadar zaten Temmuz-Ağustos geliyor. Hoca gelmeden de yeni transfer yapılamıyor, çünkü hocaya sormadan futbolcu alınamıyor. Bütün bu saçmalıklar bitene kadar, Avrupa'daki futbolcular transferi bitiyor, hatta bu transferler liglerin bittiği haftanın ertesinde bitiyor. Nasıl bu kadar erken bitiyor diye soruyorsanız, cevabı basit. Adamlar bizimkiler gibi 2 maçını değil, 20 maçını seyrederek adamı mimliyor, liglerin tatil olduğu hafta sonuda futbolcuyu transfer ediyorlar.

Yönetimin futboldan ne kadar uzak ve futbol bilgisinden ne kadar yoksun olduğunu yukarıdaki transfer politikamızdan anlayabilirsiniz.

Bobo, kamp ve sakatlık döneminden kilo fazlasıyla döndü. Bu kadar kısa dönemde bu kadar kilo alması kendine iyi bakmadığını gösteriyor, İstanbul'un baklava-börek, peynirli çörek tarzı yemeklerine kendini fazla kaptırmış anlaşılan.

Bobo'nun yıllık maaşı iki katına çıktı, adama rahatlık çökmüş, geziniyor sahada. Orta sahadan da beklediği desteği göremeyince hepten koyveriyor. Artık koşmuyor bile.
__________________
yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara

Konu Deckard tarafından (20-09-2007 Saat 10:33 ) değiştirilmiştir..
Deckard Ofline   Alıntı ile Cevapla