Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-09-2007, 11:01   #2
Dartagnan
 
Dartagnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

1- Serdar Özkan çok iyi futbolcu ama, geçen sene oynadığı takımlar düşünülürse, sürekli oynatarak çok yüklendiğimizi ve bununonu kaldıramadığını düşünüyorum.. Dolayısıyla, özellikle deplasman maçlarında ve sert oynayan takımlara karşı, Serdar Özkan’ın yerine daha tecrübeli ve fizikli M.Yozgatlıyı kullanmalıyız…
2- Nacizane düşünceme göre, İbrahim Üzülmez son iki yıldır top oynamıyor.. Kendisine her ne kadar sempatim olsa da artık kenera çekmek lazım diye düşünüyorum.. Eskiden hiç bişey yapmasa savunmayı iyi yapardı, boş koşu yapıp alan açardı, şimdi o da yok..
3- Madem savunmadan top çıkaramıyoruz ve madem savunmada oynayan adamlar ileri çıkmıyor, o zaman TELLO yu savunmanın solunda oynatalım.. Daha önce oynatıp çok verim almıştık. Hem geriden oyun kurar hem bindirme yaparak solkanatın işlemesini sağlar.
4- Tello nun önüne kimi koyacağız… Buraya çok kızsak da İ.Akını koyabiliriz diye düşünüyorum. Be sezon oynadığı maçlarda iyiydi, tehlikeli oluyor. Tabi yine dümeni dağıtmazsa, olmazsa arada serar özkanı buraya da çekebiliriz…
5- Takım madem gol atamıyo, demek tek forvet yaramıyor, Tek forvetle oynayarak Boboyuda kaybediyoruz rakip savunmanın içinde.. Çift Forvete dönmeli..
6- Yerden Oynamalı, kesinlikle topu kaldırmamalı… Marsilya maçında, adamlar dana gibi, hala topu kaldırıyoruz, ve kaybediyoruz, olacak iş değil..
7- Durarak oynamaktan vaz geçmeliyiz, bol ve kısa pas yapmalıyız.. Delgadoyu forvetin arkasında oynatmalıyız, baktık olmuyor, sezon ortasında bulabilirsek daha iyisini göndermeliyiz..

Tüm bu önerilere rağmen, Marsilya daki takımın düzeleceği yönünde bir umut yok içimde, gerçi umut var ama onu da mantığım kabul etmiyo…

En son çözüm Hoca değişikliği olmalı, yani o da olmamalı.. Çünkü son 5 sene de kimler geldi kimler geçti bişey olacağı yok, ben ERTUĞRUL Hocamızdan iyi hoca bulamayacağımızı düşünüyorum. Yani ne yapacaksak ERTUĞRUL hocamızla yapmalıyız. Gerekirse takımın tümünü göndermeli ama o kalmalı, yoksa zırt pırt hoca değişikliği ile bu iş olmaz..
__________________
Mutluluğun Resmini Çizebilirmisin? ABİDİN!!...
Dartagnan Ofline   Alıntı ile Cevapla