Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2007, 01:15   #29
kumandaci
 
kumandaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş nasıl düzelir,arzu edilen seviyeye gelir.
1-Sinan Engin gibi elleri kirli,şaibeli adamları klüpten içeri sokan yöneticilerin olmaması gerekir.
2-Tribün amigoları ve derneklerle içli dışlı ilişkiler kurulmayacak ve bu dernekler klube maddi kaynak sağlayamıyorsa,kapatılmalıdır.Beşiktaş adı ucuzlatılmamalı markalaştırılmalıdır.
3-Çapsı ve vizyonsuz kişilerin paraları olsada klupte yönetemi alınmamalıdır.
4-Profosyonel ekonomist,satış pazarlam uzmanları,Futbol içerikli özel hukuku da kapsayacak bilgiye sahip hukuk danışmanları alınmalıdır.
5-Divan kururlu çıkar ilişkileri yerine klup menfaatini gözetmelidir.Yıl sonunda yönetim harcamalarını sorgulamalı devraldıkların daha fazal borca sokan yönetimi onaylmamalıdır.
6-divan kurulu üyeleri;Gelir gider dengesini borç yönünde artıran yönetime gerekirse para tahsil etme ve haciz davası açabilecek kadar cesur olmalılar.
7-Beşiktaş 100 yılı devirmesine rağmen hala Beşiktaş a mahsus oyun sitili oluşturulmamıştır.Başarı istikrardan gelir.(İngiliz ekolu,İtalya ekolu,brezilya ekolu derken Türk ekolü diye birşeyin esamsi bile okunmamaktadır.)
8-Beşiktaş ekolu oluşması zaman alacağından A takımdan değil ,işe Beşiktaş alt yapısından başlanılmalıdır.Tüm alt yapı belirli bir planla( İngiliz ekolu de olabilir,Beşiktaşlılık ruhunu yansıtıyor kora kor mücadele nedeni ile ) bu sistem yerleştirilmelidir.Tüm alt yapı eğitmenleride o sistemin içinde yetişmiş olan yabancılar tarafından yönetilmeli ve onların işine son verilmemelidir.Alt yaıda bulunan Türk antrenör ve çalıştırıcıları bu sistem içinde kendilerini yetiştirmelidir.
9- A takım a getirilecek hocalarda bu kritere uygun olanlardan seçilmelidir.Alt yapı çalıştıran İngilizse ,Fransızı A takım hocası yapmayacaksın ki, işe Fransız kalmasın
10-uzatttıkca uzar bu konu .....Aklıma daha başka şeylerde geliyorda yazmak sıktı beni...

sizler devam edin..:thefinger:
kumandaci Ofline   Alıntı ile Cevapla