Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2007, 02:39   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo Gözden Düştü

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Gözden düştü
St. Etienne ve Bordeaux'yu uzun süre peşinden koşturan sambacı Velodrome Stadı'ndaki futboluyla 'en önemli pazarını' kaybetti.


Devler Ligi ilk maçında Marsilya'da alınan 2-0'lık yenilgi, Bobo'yu da olumsuz etkiledi. Geçen sezon attığı 21 golle Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu olan ve başta Fransızlar olmak üzere Avrupa'dan pek çok kulübün dikkatini çeken sambacı, Velodrome Stadı'ndaki oyunuyla bir anda gözden düştü. Click the image to open in full size.11 Ağustos'taki Konya maçından sonra gole hasret kalan genç futbolcu, Marsilya'da da suskunluğunu bozamadı.

ÜCRETİ ZAMLANDI
Sezon başında St. Etienne ve Bordeaux'nun listesinde ilk sıraya yerleşen ve performansı nedeniyle yıllık ücreti 600 bin dolardan 1 milyon dolara çıkarılan sambacı, bu hamlenin ardından kelimenin tam anlamıyla 'durdu'. Topla hızlı hareket eden, adam eksilten, iyi şut atan Bobo'nun yerini sahada dolaşmaktan öte bir şey yapmayan bir oyuncu alınca, sambacı kendisine hayran olan Fransızların ilgisini yitirdi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla