Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2007, 02:53   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli Operasyonu

Denizli operasyonu
Click the image to open in full size.Beşiktaş Teknik Direktörü, Marsilya yenilgisi sonrası 5 haftadır kadroya almadığı Burak Yılmaz ve ilk onbirde düşünmediği İbrahim Akın ile Ali Tandoğan’a "Hazır ol" talimatı verdi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yarın oynayacakları Denizlispor maçı için kadrosunda operasyon yapıyor. Sağlam, 5 haftadır kadroya almadığı Burak Yılmaz ve ilk onbirde düşünmediği İbrahim Akın ile Ali Tandoğan’a "Hazır ol" talimatı verdi.

Marsilya ile oynanan Şampiyonlar Ligi ilk maçında sergilenen kötü futbol nedeniyle kadroda geniş çaplı revizyon düşündüğünü kaydeden Sağlam, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Celal Kolot, Numan Ceyhan, Hüseyin Yücel ile yaptığı toplantıda, "Toparlanmak zorundayız. Bazı oyuncuların düşük performans sergilemesine üzüldüm. Antrenmanlarda istediğim hareketler maçlarda sergilenmiyor. Bu nedenle sistemim oturana kadar savaşacağım. Benim futbol felsefemde 90 dakika mücadele var" dedi.

Yenilgiyi unutturacağız

Siyah beyazlı takımın Süper Lig’de Denizlispor ile yapacağı karşılaşmaya hazır olduğunu kaydeden Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş taraftarlarının gurur duyacağı ve mücadele eden bir ekip izlettireceğiz. Denizlispor’un son haftalardaki maçlarını izledim ve gerekli bilgileri aldım. Denizlispor önünde takımda geniş çaplı bir değişim olabilir. Bu nedenle geçen yıl Bobo’nun forvette işini kolaylaştıran Burak Yılmaz, İbrahim Akın, Ali Tandoğan gibi önemli isimleri hazırlıyorum. Taraftarlarımız desteklerini sürdürsünler. Marsilya yenilgisini unutturacak futbol oynayacağız."

Rüştü forma giymeyecek

Beşiktaş’ın defansta sorunu bulunmadığını kaydeden Sağlam şöyle konuştu: " Ricardinho için doktorlarımız seferber oldular. Denizlispor maçında 90 dakika koşan, pas yapan, gol atan bir ekip izlettireceğiz. Beşiktaş bundan sonra hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi’nde puan kaybetmeyecektir." Bu arada sağ dizinde ödem oluşan Rüştü’nün Denizlispor maçında oynamayacağı açıklandı
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla