Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2007, 11:00   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Daum Chelsea'ye gidiyor

Almanya İkinci Futbol Ligi takımlarından 1. FC Köln'ün teknik direktörü Christoph Daum'a, İngiltere'nin Chelsea takımının teklif götürdüğü iddia edildi.


Kölner Express Gazetesi, İngiltere Premier Ligi'nin güçlü takımlarından Chealsea'nin, teknik direktör Jose Mourinho ile yollarını ayırmasının ardından girdiği teknik direktör arayışında Daum'un avukatını arayarak bilgi istediklerini yazdı.
Chelseali yöneticilerin, avukat Dr. Stefan Seitz'a, Daum'un FC Köln ile olan sözleşmesini ve ne kadar tazminat ödenmesi gerektiğini sorduklarını iddia eden gazete, Seitz'in bu konudaki sorulara yorum yapmaktan kaçındığını ifade etti.
“Chelsea Daum'un kapısını tıklattı” manşetiyle verilen haberde, Chelsea Kulübü Başkanı Abramowitsch'in daha önce de CSKA Moskova takımı için Daum'a teklif götürdüğü, ancak Daum'un bunu halen devam eden sözleşmesi nedeniyle geri çevirdiği belirtildi.
Gazete ayrıca, Chelsea'nin teknik direktörler listesinde Fransız Didier Deschamps, Hollandalı Guus Hiddink, Jürgen Klinsmann'ın da bulunduğunu bildirdi.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla