Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-09-2007, 13:08   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İstifalar gelebilir

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nda bugün Milliyet Gazatesi'nde yer alan -Alaattin Çakıcı'nın yurtdışına kaçışına yardımcı olduğu iddiasıyla yargılanan Sinan Engin'in davasına bakan hâkimin eşinin Beşiktaş kulübü'nde çalıştığı ortaya çıkması üzerine hareketli saatler yaşanıyor.

Gazatenin haberinde İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nin başkanı Nurettin Ak'ın eşi Hale Ak'ın Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde işe başlağı ve Ak'ın sigortasını 1 Ocak 2006'da yaptıran Beşiktaş Kulübü'nün, SSK'ya prim ödemelerini yaptığı belirtiliyor. Bir çok yöneticinin gazeteden öğrendiği bu gelişme üzerine, başkan Yıldırım Demirören ve kendi aralarında konuşarak olayı aydınlatmaya çalıştıkları öğrenildi.
Siyah Beyazlı yöneticilerin bu olayın doğru olması halinde nasıl bir tutum sergileyecekleri merak konusu oldu.İsmi geçen şahsın 1 Ocak 2006'da işe başladığı doğru olsa bile bir çok yönetici bu olayın şu anki yönetim kurulu ile ilişkilendirilmesinin doğru olmadığını ifade ettiler.
Ancak gazetede yer alan bu haber üzerine büyük rahatsızlık duyduklarını dile getiren bazı yöneticilerin ise istifa edebilecekleri ve bu kararlarını toplu olarak başkan Demirören'e verebilecekleri öğrenildi.
Öte yandan Beşiktaş Kulübü bu haber üzerine, resmi internet sitesinden açıklama yapmaya hazırılanıyor. Bu açıklamının içeriğinde ise yaşanan bu olayın 1 Ocak 2006 tarihinde olduğu vurgulanacağı ve şu an görevde olan yönetimin konu ile ilgili bilgisi olmadığının ifade edilmesi bekleniyor.



Kaynak: DHA
bjk_bjk Ofline