Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2007, 01:47   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Müsterih Olun

Müsterih olun
Başkan, teknik direktör Sağlam ile yaptığı özel toplantıda takıma duyduğu güven ve desteğin tam olduğunu söyledi.


Ligdeki Kayseri ve Ankaraspor beraberliklerinin ardından gelen Marsilya yenilgisi ile özgüven bunalımı yaşayan siyahbeyazlı oyunculara en büyük destek kulübün zirvesindeki isimden; başkan Yıldırım Demirören'den geldi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam aracılığı ile takıma "Müsterih olun, size güvenim tam" mesajı Click the image to open in full size.yollayan başkanın, "Bu ve bundan sonraki tüm kötü sonuçları telafi edeceğinizden eminim" dediği belirtildi.

SONUNA KADAR
Demirören'in, Sağlam'a "Gerek futbolculara, gerekse size güvenim tam. Sonuna kadar arkanızda olacağım. Olumsuzlukları bir kenara bırakıp, moralinizi yüksek tutun. Bu kadronun, sizin yönetiminizde önemli başarılara imza atacağından en ufak kuşkum yok" sözleri ile koşulsuz destek verdiği öğrenildi. Başkanın, sorunlu dönemde takımla daha çok vakit geçirme kararı aldığı da sızan bilgiler arasında.

ÖNER ÇAĞRI YAPTI
Bu arada genel sekreter Kenan Öner de Denizlispor maçı öncesi siyah-beyazlı taraftarlara çağrıda bulundu. Böyle dönemlerde taraftar desteğinin futbolcuların motivasyonu için büyük önem taşıdığını vurgulayan Öner, "Taraftarlarımızın İnönü Stadı'nı doldurup, bu kritik karşılaşmada Beşiktaş'ın itici gücü olmalarını bekliyoruz. Onların da desteği ile 3 puanı alıp, şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz" diye konuştu.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla