Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2007, 03:54   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Buluşuyorlar!

Buluşuyorlar!
Click the image to open in full size.

Ertuğrul Sağlam'ın daha önce birlikte şans vermediği Bobo ile Nobre, bugün Beşiktaş'ın, Denizlispor karşısında, gol silahları olacak.

Kurtuluş maçı
Kayserispor, Ankaraspor ve Marsilya’da kayıp yaşayan Beşiktaş, bugün Denizlispor’la karşılaşıyor. ‘Kurtuluş maçı’ olarak gösterilen zorlu mücadeleye Siyah-Beyazlılar büyük önem veriyor. Başta Ertuğrul Sağlam olmak üzere teknik ekip, oyuncuların bozuk olan moralini düzeltmek için yoğun çaba gösterirken, bir yandan da kadroda değişiklik sinyalleri veriyor. Önceki gün öğrencilerini uyaran Sağlam’ın bazı futbolculara bugün son kez şans tanıyacağı biliniyor.
Delgado orta sahada
İnönü Stadı’nda oynanacak Beşiktaş-Denizlispor karşılaşması 20.30’da başlayacak. Hakem Yunus Yıldırım’ın yöneteceği zorlu 90 dakika, Lig TV’den naklen ekranlara gelecek. Sakatlığı bulunan Ricardinho’nun yokluğunda Matias Delgado’yu orta sahada görevlendirecek olan Sağlam, çift forvete dönecek. Genç teknik direktörün ileri uçtaki silahları Nobre ile Bobo olacak. Denizli maçı öncesinde gol sözü veren Bobo, Nobre ile daha faydalı olacağını söyledi.
Bobo’dan gol sözü
Sezona iyi başlayan ancak geçirdiği sakatlık sonrasında suskun kalan Bobo, “Takımın yoğun maç trafiği nedeniyle sahalara erken döndüm. Bu nedenle eski performansımı yakalamam uzun sürdü. Denizlispor filelerini havalandırıp, yeniden gerçek kimliğimi göstereceğim” dedi. Fransızlar’ın ilgisine de değinen Brezilyalı yıldız, “Beşiktaş ile sözleşmemi uzattım. Teklifleri aklımın ucundan bile geçirmiyorum. Tek düşündüğüm Beşiktaş” dedi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla