Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-09-2007, 03:56   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü Kapalı Gişe

İnönü kapalı gişe
Click the image to open in full size.

Milli aradan sonra iki maçını deplasmanda oynayan Beşiktaş, bugün taraftarlarıyla bir araya gelecek. Denizli biletleri büyük ölçüde tükendi.


Beşiktaş’ın bugün Denizlispor ile oynayacağı karşılaşmaya taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. En son 1 Eylül’deki Kayserispor maçında Kartal’ı görme fırsatı bulan Siyah-Beyazlı futbolseverler, 23 günlük aradan sonra İnönü Stadı’ndaki yerini alacak. Önceki gün Biletix’ten satışa çıkan biletlere taraftarların büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Ramazan ayı olmasına karşın biletlerin büyük ölçüde tükendiği ve İnönü Stadı’nın dolacağı dile getirildi. Siyah-Beyazlı futbolcular da Denizlispor mücadelesinde taraftar desteğiyle başarılı olacaklarına inanıyor.
Taraftar uyuma...
Denizlispor maçı öncesinde yönetici Bülent Deriş taraftara çağrıda bulundu. Deriş, “Duraklama dönemine girdik. Normal şartlarda Kayseri ve Ankaraspor’u mağlup edip, Marsilya’dan puanla dönmemiz gerekirdi. Bunu aşmanın tek yolu, taraftar ile takımın bütünleşmesidir. Tribünlerden her zamankinden daha çok destek bekliyoruz” dedi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla