Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-09-2007, 01:34   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Hiç Umutsuzluğa Kapılmadım'

Hiç umutsuzluğa kapılmadım
Click the image to open in full size.Sağlam, "Denizli’ye gol atacağımızı biliyordum. Oyuncularım da beni mahcup etmedi" dedi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Denizlispor karşısında 2-0 geriye düştükten sonra bile umutsuzluğa kapılmadığını söyledi. "Hiç umutsuzluğa kapılmadım. Ben kapılsaydım, oyuncularım da kapılırdı. Denizlis’ye gol atacağımızı biliyordum. Oyuncularım da beni mahcup etmedi" diyen Sağlam, maçın başında yedikleri iki golün kendilerini olumsuz etkilediğini, ancak kısa sürede toparlanmayı bildiklerini söyledi. Sağlam, şöyle konuştu: "2-0 geriden gelip kazanmak önemli bir şey. Sezon başından beri yaşadığımız gol sıkıntısını 3 golle gidermemiz iyi. Ama bireysel hatalarla yediğimiz iki gol kötü. İkinci yarının başında Nobre’nin pozisyonu gol olsa oyunu koparabilirdik."

Serdar Kurtuluş
’u hafif sakatlığı nedeniyle yedek soyundurduğunu belirten Sağlam, Delgado’yu oynatmama sebebinin sorulması üzerine de, "Bu, onu unuttuğumuz anlamına gelmez. Belki önümüzdeki hafta Delgado’yu oynatırız" dedi. Sağlam, son olarak oruç konusuna da değinerek, "Bizde hiçbir oyuncumuz maç günü oruç tutmaz" diye konuştu.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla