Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2007, 02:05   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: 'Bu Hata Senin Kaptan'

Bu hata senin kaptan
Click the image to open in full size."Yediğimiz ilk golde direk dibinde bir oyuncu bulunması gerekirdi. Bu da sen olmalıydın. İkinci golde de paylaşım hatası yaptın. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmanı istiyorum."

DENİZLİSPOR maçında ilk 10 dakikada bireysel hatalar sonucu yenilen iki gol, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ı adeta çileden çıkardı. Maçtan sonra kaptan İbrahim Üzülmez’le bir görüşme yapan genç teknik adam, yedikleri gollerde yaptıkları kademe hatasına bir anlam veremediklerini belirtirken, "Direk dibinde bir oyuncu bulunması gerekirdi. Bu da sen olmalıydın. Her iki golde de senin hatan var. Bu hataları bir daha tekrarlamanı istemiyorum" diyerek tecrübeli futbolcuyu uyardı.

Marsilya maçında da benzer hatalarla kalelerinde 2 gol gördüklerini hatırlatan Ertuğrul Sağlam, şunları söyledi: "Ortada bir hata varsa bunun faturasını sadece sana çıkarmak doğru olmaz. Hata yapılmıştır ve bunda takımın tamamı sorumludur. Sen, bu takımın kaptanısın ve oynadığın bölge çok kritik. Kalemizde gördüğümüz gollerde dikkat çeken kişilerin başında sen geliyorsun. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmalısın."

Gerekli dersi çıkaracağım

Yapılan eleştirilerden ders çıkardığını belirten ve bir daha tekrarlamamak için elinden geleni yapacağını söyleyen İbrahim Üzülmez, hocasına şu karşılığı verdi: "Hocam, sizin bu uyarılarınızı dikkate alacağım. Denizlispor karşısında kötü bir grafik çizdik. Daha oyunun başında kalemizde peş peşe iki gol gördük ve panikledik. Buna rağmen maçı bırakmadık ve mücadelemizi sürdürdük. 90 dakika sonunda sahadan 3 puan çıkarmayı başardık.

Rakip oyuncuları paylaşımda sorunlarımız oldu. Hatalarımızdan gerekli dersleri çıkarıyoruz. Size söz veriyorum, bundan sonraki maçlarda benzer hataları tekrarlamayacağız. Derbi maçta kendimizi affettireceğiz."
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla