Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2007, 02:09   #1
RoMeO
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören: 'Bu Takımın Kötü Futbol Oynamaya Hakkı Yok'

Bu Takımın Kötü Futbol Oynamaya Hakkı Yok
Click the image to open in full size.Denizlispor maçındaki futbolu beğenmeyen Yıldırım Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan hesap sordu.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 3-2 kazandıkları Denizli maçındaki futbolu beğenmezken, karşılaşma sonrası teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan hesap sordu. Maçın ardından Ertuğrul Sağlam ve menajer Sinan Engin’le bir araya gelen Demirören, "Futbol dışı bahaneler istemiyorum. Bu takımın kötü futbol oynamaya hakkı yok" dedi. Denizlispor maçına kadar peş peşe oynadıkları 3 resmi maçta gol atamadıklarını hatırlatan Demirören, şunları söyledi:

"Sistematik hatalar yüzünden rakip takımları cesaretlendiriyoruz. Marsilya yenilgisinin etkisini Denizlispor maçında gördük. Halbuki her maçı ayrı ayrı düşünmeliyiz. Beşiktaş’ın basit hatalar yapma lüksü yok. Bu takımda herkes profesyonel. Hata yapan kim olursa olsun, hesap vermek zorunda."

Ertuğrul Sağlam ise, "Başkanım siz hiç merak etmeyin. Bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olacağız ve basit hatalar yapmayacağız" karşılığını verdi.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline   Alıntı ile Cevapla