24-09-2007, 08:31
|
#9 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | Alıntı: misona34´isimli üyeden Alıntı
Birakin Allah askina. Insanda biraz utanma olur. Geldiginden beri takima elle tutulur tek katkisi yok. Uzaktan atilmis bir golü yok. Ceza sahasi disindan sut cekip kaleyi tutturdu bir pozisyon yok. Antep ve Bucaspor maclari disinda bir frikik yok. Herseyden vazgectim is ahlakina sahip bir insan, hirs yapar, kazandigi paradan utanir bir mücadele verir. Ne demek yedekligi sorun etmem. Neden yedek kaliyorum diye kendinde hata arayip, mücade edecegine pes etmis. 2. sinif Zürih takimina 3 gol atmakla bu isler bitiyorsa tamamdir. 12 mac oynanmis sadece 2 macta var. Bu iki mac disinda ne sut, ne asist, ne gol, ne futbol, ne de mücadele var.
Saygiyla karsilanacak ne yapti. Zürihe 3 gol atmanin bedeli senede 1,5 milyon euro kazanmakmi. Bu adam tikir tikir parasini aliyorsa, belli bir performansi göstermek zorunda. 100 kiloluk Sergenin, 45lik Sifonun bile tirnagi etmez. Biz bunu seyretmek icinmi Sergeni takimdan uzaklastirdik.
En acisi bonservisi en pahali futbolcumuz Delgado. Sahada oynayan adama bakiyorum, bu adama 50bin euro vermem, hangi akilli 5 milyon vermis diye soruyorum. | Delgado bedavaya geLdi. bİRaz kulubün içinde olanlarıda takip etsen görürsün ülKer'den bedava geldi
__________________ AğLa Yarali Kalbim Hepsi YaLan ağLa bir avuç KüLDür eLde kaLan Artık Savrulup GitSende Rüzqara ağLa mazidir Şimdi SenIn oLan.... HatIrLa SevqiLi.. |
| |