Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-09-2007, 09:56   #13
lacrymosa

lacrymosa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Nefertiti´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Suçu biraz da kendimizde aramanın gerektiğini düşünüyorum. Son 10 yıla baktığımıza kaç tane teknik direktör değiştirdik?? Ne kadar istikrara inandık???
Sabır sabır diye bahsedip duruyoruz ama sürekli teknik direktör değiştirilmesinde hiç mi taraftarın payı yok??? Var çünkü başarı beklentisi içindeyiz. İşler biraz kötü gidince teknik direktörü futbolcuları yerden yere vuruyoruz. İşte bizler istikrarı haketmiyoruz belkide....

Bi duralım bekleyelim. Takım tamamen otursun, hoca yüklemek istediklerini tam anlamıyla yüklesin. Futbolcular geçen senenin ezikliği atsın bir üzerinden..İllaki şampiyon olmaya gerek yok. Takım rayına otursun, istikrarı yakalasın, teknik direktörde 2 maç yenilince beni gönderecekler korkusu olmasın..Futbolcularda yetenekli olmalarına rağmen beklenileni veremeyince defol git hakaretlerine maruz kalmasın...

Bu takım daha yolun başında..Köprüleri yıkmanın gemileri yakmanın ne bizlere ne de takıma faydası olur...

Aynı zamanda Delgado ne demeliydi ben yedek oturacak oyuncu değilim, hoca hata yaptı mı??? Futbolcular ne söylese suç zaten iyi yada kötü. İş bizim beynimizde bitiyor, düşüncelerimizde. Geçen sene Tigana ile kötü bir sezon geçirdi bu sene iyi oynadığı maçlar oldu. Sezonun başı biraz daha beklemek gerekir kesin sonuca varmak için...

İNADINA DELGADO!!!!!
olay budur, teşekkürler ama merak etme türkiye'deki seyirci ve medya profili bu seviyelerde oldukça 2 maç öncesine kadar göklerde dolaştırılan ertuğrul sağlam'ın sezon sonunda gitmesine bile şaşırmam...