Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2007, 12:28   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Süper Lig'in cezalı golcüleri

Click the image to open in full size.
Süper Lig'in golcüleri bu hafta kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.





SÜPER Lig'e attıkları gollerle yön veren forvet oyunculardan bir çoğu bu hafta kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.
De Nigris, Gökhan Ünal, Holosko, Umut gibi takımlarını sırtlayan isimlerin yokluğu belki kaleciler için bir şans olacak belki de yedekte bekleyen diğer isimler için gün doğuracak.
Gol krallığı yarışında 5 golle zirvede bulunan Gaziantepspor"un forvet oyuncusu De Nigris, bu hafta sarı kart cezası nedeniyle Ankaraspor"a karşı oynayamayacak. Ligde zor günler geçiren ve puan cetvelinde son sırada yer alan Ankaraspor rakibinin golcü eksikliğini değerlendirmeye çalışıp bu avantajı kullanmak isteyecek.
De Nigris"in takipçilerinden 4 gollü Gökhan Ünal, 3'er gollü Holosko ve Umut ise kırmızı kart cezalısı. Kayserispor, Gökhan Ünal"ın yokluğunda Denizlispor deplasmanında oynayacak. Vestel Manisaspor, en etkili oyuncusu Holosko'nun yokluğunda İstanbul Belediyespor deplasmanına çıkacak.
Trabzonspor ise Umut Bulut'un cezalı, Ersen Martin"in sakat, Yattara"nın formsuz olduğu bir dönemde Konyaspor ile karşılaşacak. Bordo-Mavililerin gol yollarındaki en büyük umudu ise Gökdeniz olacak.
4"er golü bulunan Gökdeniz, Hakan Şükür, Ümit Karan gibi oyuncuların ise bu hafta gol krallığı tahtını alma şansları bulunuyor.
Olaya bir başka açıdan bakıldığında ise üzüntü verici bir tablo ortaya çıkıyor. Fair play çağrılarının yapıldığı şu günlerde çok sayıda kart cezalısının olması da düşündürücü. Maçlar başlamadan önce İstiklal marşının ardından takım kaptanlarını okuduğu fair play metinleri ve centilmenlik için yapılan tüm çağrılarına rağmen bu hafta Süper Lig"te 4 kırmızı kart ve 49 sarı kartın çıkması yapılan çağrıların sonuç vermediğini gösteriyor.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla