Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2007, 20:43   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Holosko fransa yolunda

Click the image to open in full size. HOLOSKO FRANSA YOLUNDA!

Vestel ile Manisaspor'un yollarını ayırmasına kısa bir süre kala Avrupa ekiplerinin yakından takip ettiği Filip Holosko için en iyi teklifi Fransız ekibi Paris SG verdi. Juventus ve Werder Bremen'in de istediği Holosko için PSG'nin verdiği teklif herkesi geride bıraktı!



PSG Holosko'nun işini bitirmek üzere!

Manisa'da Perşembe günü düzenlenecek olan Genel Kurul'da çoğunluğa bakılmayacak ve Vestel ile Manisaspor'un yolları ayrılmış olacak. Bir süredir Avrupa takımlarının yakından takip ettiği Holosko'nun son durumu da yeni yönetimin vereceği kararla kesinleşecek. Avrupa'da bir takımda oynamak isteyen Holosko bir süredir İtalyan Juventus, Fransız PSG ve Alman Werder Bremen'in takibinde. Türkiye'den de Beşiktaş'ın yakından ilgilendiği Holosko için en iyi teklifi Fransız ekibi PSG verdi.

Vestel Manisaspor'un lig maçlarını yakından takip eden Avrupa devlerinin verdikleri teklifler yeni yönetim tarafından değerlendirilecek.

Holosko için 5.5 milyon euro'luk teklif veren PSG ise şu anda başarılı futbolcuyu almaya en yakın aday.

17 Ocak 1984 doğumlu olan Filip Holosko 1.85 boyunda, şu ana kadar 6 lig maçına çıkan ve 3 gol kaydeden futbolcu, Slovakya Milli Takımı'nın formasını da giyiyor.
__________________
asparagas Ofline