Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2007, 13:07   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rıjkaard : Ronaldinho biryere gitmiyor

RIJKAARD: RONALDINHO BİR YERE GİTMİYOR Click the image to open in full size.Click the image to open in full size. Madrid - </B>Barcelona teknik direktörü Frank Rijkaard, son günlerde Ronaldinho'nun takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve Brezilya'lı yıldızın Katalan ekipte forma giymeye devam etmesini canı gönülden istediğini açıkladı.
Medyada son günlerde yer alan haberlerde, 27 yaşındaki yıldız futbolcunun Barcelona kulübü yöneticileriyle ve teknik direktörle yaşadığı sorunlardan dolayı İspanya'dan ayrılmaya hazır olduğu ve Chelsea kulübüyle prensipte anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.
Tüm bu iddiaların merkezinde yer alan Hollanda'lı teknik adam Rijkaard, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, "Ronaldinho'nun takımdan ayrılma ihtimali hiçbir zaman kafamı kurcalamadı. O burada ve hiçbir yere de gitmeyecek. Futbolda herşey çabuk unutuluyor ancak o çok büyük değer ve hala da bu değere sahip bir futbolcu. Sakatlığından kurtulmaya, hızla iyileşmeye başladı ve takıma dönmek için çok istekli. Sakatlıktan başka bir sorunu yok ve bu yüzden kadroya giremiyor. Bunun arkasında başka birşey aranmasın" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla