Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2007, 16:14   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte Batuhan gerçeği

Beşiktaş'ın ele avuca sığmayan genç golcüsü sezon fırtına gibi başlamış ve attığı gollerle Beşiktaşlı taraftarların sevgilisi olmuştu. Ama ne olduğuysa Batuhan yeniden PAF Takımı'na gönderildi. Peki neler yaşandı?

Batuhan Karadeniz... Henüz çocuk yaşta Avrupa'nın gözde takımlarının transfer listesine giren golcü... Manchester City'in 3 milyon sterlini gözden çıkardığı genç krampon...

Batuhan, bu sezon başında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın müthiş bir cesaretiyle forma giymeye başladı. Yaşı 16 ama attığı nefis goller ve asistlerle taraftalı tarafsız sporseverlerin gözdesi durumuna geldi. Beşiktaşlıların 'Altın çocuk' dedikleri Batuhan Gaziantepspor maçında son dakikada Beşiktaş'a hayat veren golü ağlara göndermişti.
Ancak son 3 haftadan bu yana Batuhan Karadeniz kadroya alınmıyor. batuhan'a çok güvenen teknik direktör Ertuğrul Sağlam onu neden yeniden PAF Takımı'na gönderdi? Hem de beşiktaş'ın gol sıkıntısı çektiği haftalarda!

İşte Batuhan Karadeniz gerçeği:

Batuhan'ın Gaziantepspor maçı sonrası Beşiktaş yönetimi genç oyuncuyla yeniden anlaşmak için harekete geçti. Yönetim kurulu yaptığı araştırmada genç futbolcunun babasının bir ev almak istediği ancak peşinatta sorun yaşadığını öğrendi.

Batuhan'a sözleşme teklifi

Yöneticiler siyah-beyazlı takımın altyapı sorumlularında görüş aldı. Sorumluların olumlu rapor vermesiyle Beşiktaşlı yöneticiler Batuhan'ı kulübe çağırarak "Biz senden çok memnunuz. Kazandığın paranın çok az olduğunu biliyoruz. Bu yüzden ailenin de onay vermesi durumunda seninle 3 yıllık sözleşme yapmak istiyoruz. Ailenle görüş eğer olumlu olursa baban ve seni kulübe bekliyoruz" dediler.

Batuhan'dan şok yanıt

Ancak 16 yaşındaki Batuhan, "Benim transfer görüşmelerime menajer Ahmet Bulut bakıyor. Eğer benimle anlaşmak istiyorsanız Ahmet Bulut'la pazarlık yapmalısınız" dedi. Beşiktaşlı yöneticiler şoke girmişti. Yöneticilerden biri dayanamayıp sordu, "Batuhan Ahmet Bulut'la sen mi anlaştın, yoksa ailen mi?" Batuhan'ın verdiği cevap tüm yöneticileri bir kez daha şoke etti; "Ahmet Bulut'la anlaşmamı İbrahim Toraman başta olmak üzere Beşiktaşlı futbolcular istedi. O senin haklarını korur" dediler.

İbrahim Toraman'a tepki

Beşiktaşlı yöneticiler bu görüşme sonrası Batuhan'la anlaşmaktan vazgeçti. Konu Ertuğrul Sağlam'a aktarıldı. Sağlam da ani bir kararla Batuhan'ı PAF takımı'na gönderdi. Yöneticiler Galaasaray maçı sonrası İbrahim toraman'la görüşecek. İbrahim Toraman'ın yaşanan bu olay sonrası gözden düştüğü belirtildi.

Menajerden özür
Yönetim'in verdiği bu tepki sonrası menajer Ahmet Bulut'un yakın arkadaşı Galatasaray'da forma giyen Okan Buruk, yöneticileri telefonla aradı. Ahmet Bulut'un Beşiktaşlı futbolcuların isteği üzerine Batuhan'ın menajerliğini üstlendiğini belirtti. Ahmet Bulut da, "16 yaşındaki bir oyuncunun menajerliğini üstüme almak istemedim. Ancak beşiktaşlı futbolculardan baskı gelince kabul etmek zorunda kaldım. Batuhan'ın menajerliğini alırken Beşiktaş'a zarar vermek istemedim. İstenirse görüşmelere bile katılmam" dedi
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla