Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2007, 17:30   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
hakan arıkan la röportaj

Hakan Arıkan kendinden memnun

Beşiktaş'ın genç kalecisi Hakan Arıkan, siyah-beyazlı formayla şu ana kadar iyi bir performans sergilediğini söyledi. Hakan, BJK TV'de ''Muhabir'' programındaki röportajında, son 2 maçta 4 gol yemesinin ardından keyfinin kaçtığını ifade ederek, ''Biz profesyonel futbolcularız. Bu dönemde de beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık, ama bunların bizi yıkmaması lazım'' dedi.
Beşiktaş'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fransa'nın Olympique Marsilya takımı ile yaptığı maçta yediği golde talihsizlik olduğunu kaydeden genç file bekçisi, şunları söyledi:
''Ters bir top geldi. Benim de zamanlama hatam oldu. Hatalıydım o golde, istemeyerek oldu. Hiçbir kaleci böyle bir gol yemek istemez. Önemli bir maçta hata oldu, ama Galatasaray maçındaki performansımla bu talihsiz golü unutturacağım. Sonuçta böyle hatalar bundan sonra da olabilir. Savunmamız, daha iyi yer tutabilir. İki maçtır şanssızız, ama Galatasaray maçında şansımız yaver gidecek.''
Duygusal bir insan olduğunu vurgulayan Hakan, ''Futbolcular, yalnız olan insanlardır. Ailemiz ve takım arkadaşlarımız var. Ailemden ve futbolcu arkadaşlarımdan çok destek gördüm. Moral bozukluğunu çok çabuk atlattım'' dedi.

-''RÜŞTÜ ÇOK DESTEK OLDU''-

Siyah-beyazlı takımın kalecisi, takım arkadaşı Rüştü Reçber'in de kendisine çok destek olduğunu dile getirdi.
Yaptığı hatalar sonrası, Rüştü'nün kendisini teselli ettiğini ifade eden Hakan, ''Maçlardan hemen sonra kendisiyle konuşuyoruz. Rüştü, benim ağabeyimdir. Kaleciliği tartışılmaz. Kendisi en büyük destekçimdir. Ona çok şey borçluyum'' dedi.
Söyleşisinde, milli takım kalesinin hiçbir zaman boş kalmayacağını dile getiren Hakan, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Rüştü, gelmiş geçmiş en iyi kaleci. Kendisi hem kaleciliğiyle, hem antrenörlüğüyle burada olacaktır. Rüştü daha 4 sene oynayacak ve Türk futboluna çok önemli katkılar yapacak. Bizim de kendisinden öğreneceğimiz çok şeyler olacak. Şu anda Galatasaray'da da yerli kaleciler var. Türk futbolunda yerli kalecilerin daha da artacağına inanıyorum. Şu anda bütün kalecilerin performansı üst düzeyde. Ben Türk kalecilerin performanslarını arttıracaklarını düşünüyorum.''

-GALATASARAY MAÇI-

Beşiktaş'ın Galatasaray ile yapacağı derbi maça da değinen Hakan, zirvedeki iki takımın mücadelesinin zorlu geçeceğini söyledi.
Siyah-beyazlı kaleci, ''Galatasaray'ı yenmek istiyoruz. Güçlü bir takımla karşı karşıya geleceğiz. Güzel bir maç olacağına inanıyorum. Umarım kazanan taraf biz oluruz. Benim için de zor bir maç olacak, ama zor mücadelelere alıştım'' dedi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla